(Persbericht) Eindelijk is er een eerlijk online budgetprogramma waarmee iedereen kan werken en niet is gekoppeld aan een bank of organisatie die samenwerkt met commerciële marktpartijen.

Ingewikkelde en arbeidsintensieve budgetprogramma's, importeren, downloaden, installeren of koppelen van bestanden aan bankrekeningen zijn verleden tijd.

THORN, 20110321 -- Vandaag is officieel de site www.hetisjouwgeld.nl vrijgegeven. Hetisjoàºwgeld.nl is er voor particulieren, scholieren, studenten, ouderen en ondernemers die de eigen financiën serieus nemen. Voor deze groep stelt Hetisjoàºwgeld.nl een online financieel overzicht ter beschikking waarop men zich kan abonneren en waarmee abonnees de eigen financiën op een veilige manier inzichtelijk kunnen maken. Dit voorkomt problemen, biedt rust en zekerheid, werkt preventief à©n is vooral heel handig.

Kracht
De kracht van www.hetisjouwgeld.nl is dat deze dienst onafhankelijk, voor iedereen toegankelijk, overzichtelijk maar vooral betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk is. Het financiële overzicht geeft de gebruiker een reëel beeld van de balans tussen de inkomsten en uitgaven en de (be)spaarpotentie. Naast een aantal standaard categoriën, kunnen gebruikers ook zelf categorieën aanmaken en deze verder specificeren met kosten of inkomsten binnen deze categorie. Uiteindelijk resulteert het overzicht in een perfecte weergave (incl. een grafisch overzicht) van de inkomsten, vaste uitgaven, noodzakelijke reserveringen, gewenste reserveringen, noodzakelijke uitgaven in de week à©n de spaarpotentie per maand.

Middels het zà©à©r gebruikersvriendelijke Online Financieel Overzicht worden 7 belangrijke zaken inzichtelijk gemaakt:

1. overzicht van de vaste en variabele uitgaven à©n inkomsten per categorie
2. de balans tussen de inkomsten en uitgaven
3. netto besteedbaar weekbedrag
4. spaarpotentie
5. handige weergave van polis- en abonnementnummers
6. opzegtermijnen voor verzekeringen en abonnementen (incl. digitale opzegherinnering)
7. mooie grafische weergave van de inkomsten & uitgaven per categorie

Bovendien krijgt de abonnee:
- elke maand een Nieuwsbrief met à©chte (be)spaartips.
- het handige en uitgebreide Online Inboedel Overzicht. Hiermee registreert men per categorie alles wat men aan waarde heeft, de registratienummers, aankoopdatum, aankoopbedrag, garantieperiode enz.

Motto
Ons motto: à¢â‚¬Å“Het is joàºw geldà¢â‚¬. Een goed financieel inzicht kan voorkomen dat men de riem strakker moeten aantrekken. Veel onnodige financiële verplichtingen of uitgaven zijn namelijk direct of op korte termijn terug te draaien. Daarnaast kan men zelf ook veel doen om besparingen te realiseren. www.hetisjouwgeld.nl biedt hierbij een helpende hand. Via een eenvoudige aanmeldprocedure wordt men abonnee en krijgt men de beschikking over een persoonlijk Online Financieel Overzicht. Het programma is zo ontwikkeld dat iedereen het kan invullen. Op een beveiligd deel van de site is het overzicht alleen voor de abonnee toegankelijk. Via de nieuwsbrief krijgt men elke maand bruikbare en nuttige tips over hoe men tientallen tot wel honderden euro‘˜s kan besparen.