Financiële detacheerder zet markt op scherp

Hoofddorp, 2 oktober 2012

High Quality, gespecialiseerd in de werving & selectie en detachering van financieel personeel, biedt als eerste in Nederland keiharde garanties bij het plaatsen van kandidaten. Opdrachtgevers krijgen van hen de garantie binnen 24 uur de juiste interim kandidaat aan tafel te hebben. Bij werving & selectie is dit binnen 10 werkdagen. Baanbrekend is de plaatsingsgarantie van een half jaar op iedere match; als de kandidaat onverhoopt niet voldoet aan de verwachtingen wordt er geen factuur gestuurd en wordt er opnieuw, kosteloos, geworven. High Quality, gevestigd in Hoofddorp, heeft vijftig financiële specialisten in vaste dienst en een vakkundige groep ZZP-ers die hun interim capaciteit en vakkennis aanbieden. Voor meer informatie: www.high-quality.nl.

 Garanties

High Quality komt per 1 oktober 2012 met een reeks garanties voor bedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijke) financiële specialisten. De financiële detacheerder garandeert zeer snel de geschikte kandidaat aan te kunnen leveren bij de opdrachtgever. Zo wordt binnen 24 uur de juiste interimkandidaat voorgesteld voor een tijdelijke aanstelling. Bij werving & selectie van een vaste kracht is maar 10 werkdagen nodig. Daarnaast garandeert High Quality ook de kwaliteit van de gevonden financiële specialisten: als eerste in Nederland bieden zij een half jaar garantie op iedere match. Mocht de opdrachtgever niet volledig tevreden zijn over de kandidaat, dan wordt er geen factuur gestuurd en wordt er opnieuw (kosteloos) geworven.

Het risico dat een opdrachtgever met lege handen staat is uitgesloten, aldus Karel Heij, Commercieel Directeur van High Quality Detachering:

´Zwaar inzetten op garanties kun je alleen doen als je je beloftes ook waar kunt maken. We brengen precies in kaart wat de opdrachtgever zoekt. We komen langs voor een gedegen gesprek en inventariseren wat er speelt binnen het bedrijf. We beschikken over uitstekende mensen, op zowel MBO, HBO als WO niveau. Iedereen is uitvoerig gescreend, dus we kennen ze door en door. Dat maakt dat we binnen 24 uur de juiste persoon kunnen voorstellen. En dat we dus de garantie kunnen geven dat wij een opdrachtgever snel van zijn onderbezetting afhelpen.à¢â‚¬

 Over High Quality

High Quality is opgericht in 2000 en gespecialiseerd in de werving & selectie en detachering van financieel personeel. Met de disciplines Interim Administratie, Financieel Interim Management, Werving & Selectie en Administratieve Dienstverlening bedient High Quality het gehele vakgebied van Finance & Control. Met meer dan vijftig collega´s in vaste dienst en een vakkundige groep ZZP-ers biedt High Quality interim capaciteit en vakkennis aan. Als enige in de branche met garanties: een interim kandidaat binnen 24 uur, bij werving & selectie een kandidaat binnen 10 werkdagen en een half jaar garantie op iedere match. Voor meer informatie zie: www.high-quality.nl.