De hotellerie is een sector waar werknemers veel kansen krijgen om carrià¨re te maken. Gevolg hiervan is dat veel hotelmedewerkers om de 2 tot 4 jaar wisselen van baan, vaak binnen de eigen organisatie maar ook daarbuiten. Ondanks de huidige crisis blijven hotels daarom geïnteresseerd in potentiële medewerkers.

Het internet heeft het grootste deel van de arbeidsmarkt naar zich toegetrokken en webwerven is dan ook onmisbaar, ook voor de Hotellerie. De nederlandse Hilton Hotels hebben hun webpartner gevonden in www.WerkenineenHotel.nl.

Hilton heeft momenteel 4 hotels in Nederland: Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Soestduinen en begin 2010 opent Hilton Den Haag haar deuren! De 195 kamers van Hilton The Hague zullen tot de ruimste van de stad behoren en het hotel zal tevens beschikken over vergaderaccommodatie met het Hilton Meetingsà¢à¢â‚¬Å¾¢ concept, een internationaal gewaardeerd Hilton concept van flexibele vergader- en congrestechnologie. Het Hilton The Hague ligt in het historische Mesdag Kwartier; een rustige omgeving en centraal gelegen in het oude stadcentrum. In het najaar 2009 zal worden gestart met de werving van medewerkers voor het nieuw te openen hotel, de vacatures zullen te vinden zijn op WerkenineenHotel.nl.

Dit banennetwerk brengt de vacatures van verschillende hotels samen op à©à©n site. Van de aangesloten hotels worden alle stageplaatsen en vacatures van alle afdelingen op alle niveaus geplaatst.

De hotels, dus vanaf nu ook Hilton, staan permanent op deze site vermeld en bieden de potentiële medewerkers een overzicht van al hun openstaande vacatures, uitgebreide informatie over het bedrijf en de vacatures, adresgegevens en een link naar de eigen websites. Zo kunnen kandidaten zich diepgaand oriënteren op een mogelijke nieuwe werkgever.

Daarnaast kan men op het banennetwerk terecht voor veelzijdige informatie over de branche, part-time en fulltime opleidingsmogelijkheden en veel interessante branche gerelateerde links. WerkenineenHotel.nl is tevens vertegenwoordigd op Twitter, Hyves en Linkedin waar kandidaten onderling informatie uitwisselen en op de hoogte blijven van wat er zich in hun branche op dit gebied afspeelt.

Website: http://www.WerkenineenHotel.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular