(Persbericht) Rotterdam,10 augustus 2011 - Hilton Rotterdam heeft als meest succesvolle werver van nieuwe medewerkers de award 2010 - 2011 uitgereikt gekregen van WerkenineenHotel.nl. De award werd uitgereikt door Frank de Rie van www.WerkenineenHotel.nl , het wervingskanaal van de hotellerie waar op dit moment 160 hotels bij zijn aangesloten.

De hotels gebruiken het wervingskanaal om al hun openstaande vacatures te communiceren. Zowel de vacatures voor management posities als de startbanen, stageplaatsen en bijbanen worden geplaatst. Kandidaten hebben zo een up-to-date overzicht van de openstaande vacatures specifiek van hotels. In het ruime vacature aanbod kan eenvoudig worden gezocht en direct worden gesolliciteerd bij het betreffende hotel. Zoeken kan op verschillende manieren, zelfs op basis van het aantal sterren.

Hilton Rotterdam ontving in het afgelopen jaar per openstaande vacature via Werkenineenhotel.nl gemiddeld 91 reacties van kandidaten. Eerlijke en duidelijke functieomschrijvingen, interessante arbeidsvoorwaarden, goede carrià¨re mogelijkheden, uitgebreide trainingsprogramma's en een uitstekende reputatie als werkgever zijn volgens Frank de Rie de ingrediënten voor het behalen van deze award door het Hilton Rotterdam.

Jan Rutgers, Hotel Manager van Hilton Rotterdam, reageerde op dit geweldige nieuws: à¢â‚¬Å“Hilton Rotterdam staat voor het bieden van excellente service aan haar gasten en het uitdragen van de kwaliteit waar Hilton voor staat. Bij openstaande vacatures binnen het hotel wordt altijd adequaat gekeken naar geschikte kandidaten die gemotiveerd zijn hier een waardevolle bijdrage aan te leveren. Hilton is wereldwijd een ijzersterke naam met een uitstekende reputatie. We vinden het een positieve ontwikkeling dat sollicitanten er steeds vaker bewust voor kiezen een carrià¨re te starten - of voort te zetten bij een hotelketen. Het voordeel van Hilton is dat hier structureel uitgebreide trainingsprogramma‘˜s aangeboden worden. Op deze manier geven we onze medewerkers de kans zijn- of haar competenties optimaal te ontwikkelen. Ook zijn er binnen Hilton vele doorgroeimogelijkheden en bieden we goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hilton Rotterdam is hierdoor een uitstekend werk- en leerbedrijf, we zijn dan ook trots dat dit feit nu bekroond is met het behalen van een award voor meest succesvolle werver.à¢â‚¬

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular