Vrije Battle zibb Business Challenge op 6 november in Hilversum
De vier finalisten van de zibb Business Challenge presenteren op vrijdag 6 november vanaf 18:00 uur in Hilversum de uitvoering van hun vrije opdracht. Ze strijden bij locatie Landgoed Zonnestraal om de winst. De presentatie is in handen van Jack van Gelder.

Vrije Battle
De opdrachten van de zibb Business Challenge staan in het teken van het ´boosten‘˜ van het bedrijf. In deze derde opdracht voeren de finalisten een actie uit die direct gerelateerd is aan de groeidoelstelling van hun bedrijf. Zo wil Rolf Rook minimaal twee buitenlandse agenten contracteren, bouwt Christien Munters een mobiele showroom, vernieuwt Richard Theuws zijn website en is Dennis Vis op zoek naar een strategische partner.

De Finalisten
De Huizense Christien Munters verkoopt kinderbehang met 3D effect met haar bedrijf BrenC.
Rolf Rook, gevestigd in Zwolle, levert laptopstickers met zijn bedrijf TopSkinz.
Brabander Richard Theuws doet zaken in promotiemiddelen en merchandise met zijn bedrijf Merchandise.nl
Dennis Vis zijn bedrijf I&DT is gevestigd in Zaandam en biedt een online softwareoplossing aan voor fysiotherapeuten met Curasoft Fysio.

Over zibb Business Challenge
Zibb.nl, de grootste ondernemerssite van Nederland, organiseert voor de vierde keer de Zibb Business Challenge.
In een periode van twaalf weken helpen business clubs of ondernemersverenigingen een ondernemer zijn product een omzetboost te geven. Deze ondernemer is lid van de betreffende business club. De ondernemer en de business club vormen samen een team, dat actief participeert in de opdrachten. De verschillende teams strijden tegen elkaar tijdens een aantal opdrachten. Tijdens deze twaalf weken voeren de teams drie opdrachten, de zogenoemde battles, uit. De battles staan volledig in het teken van de groeidoelstellingen. Criteria zijn: Meer bekendheid voor het product van de ondernemer, meer klanten en een hogere omzet.

Aanmelden om aanwezig te zijn bij de Vrije Battle op 6 november kan via http://www.businesschallenge.nl/252-aanmelden-.html
Meer informatie over de zibb Business Challenge is te vinden op www.businesschallenge.nl.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie neem contact op met:
Eric van Holland
Redactie zibb Business Challenge
(t) 0346-577737
[email protected]

Website: http://www.businesschallenge.nl/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular