(Persbericht) Lange meiden en vrouwen kunnen deze winter naar hartelust shoppen in de virtuele winkel van Pretty Tall. Want met het uitgebreide aanbod van MAC, Mustang, Corel, Renà© Smit en Cross stopt de eindeloze zoektocht naar extra lange (spijker)broeken. Merken als The Barn en Minimum zorgen dan weer voor hippe shirts en prachtige vesten met lekker lange mouwen in de modekleuren van deze winter.

Pretty Tall profileert zich als stoer, eigenzinnig maar vooral ook vrouwelijk. Door het brede assortiment is er voor elk wat wils. De collectie nodigt zeker uit voor jonge meiden die er hip bij willen lopen.

Lange beauties die op zoek zijn naar zakelijke kleding zullen blij zijn met de supermooie jasjes en pantalons. Neem een kijkje op www.prettytall.nl.

Webwinkel Pretty Tall is in maart gestart door eigenaresse Inez Scheper. Met haar 1.90 m lengte weet ze als geen ander dat trendy kleding kopen lastig is als je lang bent. Ze heeft haar eigen fashion label Sequoia opgezet om te voorzien in de behoefte aan extra lange kleding voor vrouwen.

---------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Inez Scheper, initiatiefneemster en eigenaresse van Pretty Tall
Houtwal 51
7325 SV Apeldoorn
Telefoonnummer: 06-50845045
Email: [email protected]
www.prettytall.nl