(Persbericht)
iLogix speelt grote rol bij invoer van File & Content oplossingen van Hitachi Data Systems

Utrecht, 17 februari 2011 iLogix Nederland B.V. is door Hitachi Data Systems benoemd tot eerste File & Content Solutions Specialist in Nederland. De benoeming kwam tot stand door de focus en expertise van iLogix op gebied van File & Content oplossingen. Deze krachtenbundeling heeft als doel om bedrijven nog beter te ondersteunen bij het oplossen van de problematieken rond ongestructureerde data.

De File & Content Specialist status wordt slechts toegekend aan een selecte groep van Europese partners. De status is in het leven geroepen voor partners die van significant belang zijn voor HDS in de File & Content opslag markt. iLogix speelt een voorname rol bij de invoering van File & Content oplossingen binnen Nederland. Waaronder ook verantwoordelijk voor het adviseren en het implementeren van File & Content oplossingen van HDS.

à¢â‚¬Å“Onze relaties zijn op zoek naar middelen om de operationele kosten te beheersen bij een voortdurende groei van dataà¢â‚¬, aldus Maarten Paddenburg, Country Manager Benelux Hitachi Data Systems. à¢â‚¬Å“iLogix heeft ons overtuigd van hun deskundigheid om oplossingen samen te stellen en te implementeren op basis van onze technologie.à¢â‚¬

De explosieve groei van ongestructureerde data, zoals e-mail, excel sheets, contracten, foto‘˜s, films, web content en presentaties, is voor veel ondernemingen een probleem. Uit recent onderzoek van Gartner blijkt dat ongeveer 80% van alle opgeslagen bedrijfsgegevens ongestructureerd zijn. Deze explosieve (wild-)groei veroorzaakt een grote belasting van de primaire opslagsystemen en resources. Wat exta kosten met zich meebrengt.

iLogix biedt een uniek antwoord voor deze problematiek. Door gebruik te maken van de File & Content oplossingen van HDS. Middels de File & Content oplossingen zijn bedrijven in staat de juiste afstemming van hun opslag en applicatie-eisen (gebaseerd op criteria zoals prestaties, service level agreements), de kwaliteit van de hersteltijd en Recovery Point Objectives (RTO & RPO) te realiseren. Dit alles zorgt voor een betere performance, hogere beschikbaarheid en kostenbesparing.

à¢â‚¬Å“De benoeming tot File & Content Solutions Specialist, is de bevestiging van onze kennis en ervaring op dit gebied.à¢â‚¬ Aldus Jochem Steman, directeur van iLogix Nederland B.V. à¢â‚¬Å“Door de extreme groei van ongestructureerde data zien wij een toenemende vraag naar geavanceerde en kostenbesparende oplossingen. Samen met HDS realiseren wij bij klanten complete oplossingen waardoor men weer grip krijgt op deze data. Wij zullen aankomende maanden middels interactieve Lunch and Learn kennis sessies klanten uitgebreid inlichten over de mogelijkheden .à¢â‚¬

Over iLogix Nederland B.V.
iLogix Nederland B.V., levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data management en virtualisatie. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. iLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft iLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan iLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van iLogix is gevestigd in Utrecht.
Voor meer informatie: http://www.ilogix.nl/

Over Hitachi Data Systems à¢â‚¬¨
Hitachi Data Systems is wereldwijd leverancier van storage-oplossingen en dochterbedrijf van Hitachi Ltd (NYSE: HIT). Het bedrijf ontwikkelt storage producten met de prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid om risico‘˜s van klanten te verlagen en ROI te maximaliseren. Door vanuit de filosofie van Service Oriented Storage de nadruk te leggen op het klantperspectief en daarbij de beste hardware, software en services te leveren, komt HDS tegemoet aan de behoeften van zijn klanten. HDS telt 2.900 medewerkers en doet zowel direct als via het partnerkanaal zaken met bedrijven en instellingen in meer dan 170 landen. Bijna 60 procent van de Fortune 100 bedrijven is klant van HDS.
à¢â‚¬¨Voor meer informatie: http://www.hds.com/

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen:

ABC BRAND-ID
Cathelijne Wakker
06-45594134
[email protected]