DELFT 21 december 2007 - Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen van bekende Nederlanders op de markt voor gebruik als stem in navigatiesystemen. Navigatiestemmen.nl presenteert nu ook de stem van illusionist Hans Kazàn in het populaire navigatiesysteem TomTom.
Hans Kazàn heeft zijn stem ingesproken voor Navigatiestemmen.nl en deze voorzien van magische slogans. De bekende kreet 'Hocus Pocus Pilatus Pas' komt op zeer diverse manieren terug in de navigatiestem. 'Hocus pocus paal, trap maar op je gaspedaal' en nog veel meer magische spreuken zorgen ervoor dat je feiloos op de juiste bestemming aankomt. De stem is snel en makkelijk te installeren en is vanaf vandaag te downloaden via de website van Navigatiestemmen.nl.

"Zelf rijd ik zo'n 80.000 kilometer per jaar in binnen- en buitenland en een navigatiesysteem is daarbij absoluut onmisbaar. Als je dan ook nog eens af en toe de stem die je de weg wijst kunt veranderen, wordt autorijden niet alleen veel meer ontspannen maar ook leuker!", vertelt Hans Kazàn.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Clown Bassie, Kim Holland en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 50 stemmen in haar assortiment. Binnenkort zullen ook meer navigatiestemmen van bekende Nederlanders beschikbaar komen via de website.