(Persbericht) BREDA, maart 2011

Van Gils onderzoekt het leven van de Nederlandse man.
Van Gils onderzoekt op geheel eigen wijze hoe à¢â‚¬Å“Extraordinaryà¢â‚¬ het leven is van de Nederlandse man. Iedere man wil toch op zijn eigen manier het beste uit zijn leven halen en daarbij de randen van het haalbare opzoeken. Het merkt vraagt mannen hun Extraordinary levensverhaal in te zenden via Facebook of de website en daagt ze uit om dit met iedereen te delen. Vanaf 7 maart zal de hoofdvraag à¢â‚¬Å“What‘˜s Your Story?à¢â‚¬ groots gelanceerd worden op het web.

What‘˜s your Story?
Afgelopen januari is de campagne ´No Stitch No Story‘˜ van VAN GILS groots gelanceerd. Drie mannen vroegen op extreme wijze hun vriendin ten huwelijk op à©à©n van de grootste billboards langs de A10, bij Amsterdam. Nu is de beurt aan de mannen van Nederland. Met ´What‘˜s your story‘˜ roept VAN GILS vanaf 7 maart via diverse online kanalen (Facebook en via www.vangils.eu) mannen op om hun à¢â‚¬Å“extraordinaryà¢â‚¬ story in te zenden. VAN GILS laat de mannen hierbij nadenken over vragen als: ´Hoe extraordinary is jouw leven?‘˜ en ´Wat heb jij altijd al willen doen?‘˜. Of dat nu een klein moment is wat je heel subtiel heel groot hebt gemaakt of een extreme stunt waarvoor veel lef een vereiste is. Het verschil maak je zelf en je bepaalt zelf hoe extraordinary jouw leven is. De drie beste verhalen worden beloond met een VAN GILS kostuum. Hoe het werkt? Ga naar www.vangils.eu, de uitleg wijst zich vanzelf.

No Stitch No Story
De slogan ´No Stitch No Story‘˜ is het gedachtegoed van VAN GILS. à¢â‚¬Å“No Stitch No Storyà¢â‚¬ staat voor onvergetelijke belevenissen, doordat je het beste uit je leven haalt. Een VAN GILS geeft jou zelfvertrouwen en je voelt je soms zo zeker dat je een wel eens een kleerscheur oploopt. Als je wilt mag je ons daarvoor bedanken, want een ´stitch‘˜ levert de beste verhalen op. De VAN GILS kostuums dragen ieder een uniek verhaal met zich mee. Een verhaal over bijzondere steken, stiksels, pasvorm en verassingen. Dat is het karakter: No Stitch No Story

Over het merk
VAN GILS is opgericht in 1948 en staat bekend om haar vakmanschap. De gedachte van VAN GILS is dat het leven ´extraordinary‘˜ is. VAN GILS gelooft dat de juiste kleding mannen het vertrouwen geven om het leven ´extraordinary‘˜ te maken. Van Gils maakt de beste op maat gemaakte producten in de wereld en is continue op zoek naar vernieuwende silhouetten.

Boilerplate (niet voor publicatie)
Het merkportfolio van Van Gils Fashion BV bestaat o.a. uit Van Gils en Van Kollem. Van Gils Fashion BV en Setpoint zijn beide gevestigd in Breda en vallen onder LOGO International, waar tevens Waalwear Kids, WE Europe en O'Neill onderdeel van uitmaken.

Noot voor redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Linda van de Wiel PR & Brand Manager
Telefoon: 076 750 3700 Email: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular