Zo eenvoudig is het niet om je oude auto te verkopen. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om je auto onder de aandacht te brengen en er staan zo veel auto's te koop. Zelfs de professionele autoverkopers hebben moeite om hun auto's te verkopen in de huidige markt. Help!

Waarom staan de verkopen van auto's onder druk? Er worden veel auto's aangeboden, daardoor komen de verkoopprijzen steeds lager te liggen. Zijn de aanbieders wel betrouwbaar? Veel dealers willen alleen mijn auto hebben als ik een auto terug koop. Hoe pak ik dat aan? Vals geld, diefstal tijdens de testrit en problemen met de vrijwaring. Er zijn veel dingen waar je op moet letten.

Officiele autoinkopers
Je kunt de auto ook aan een officiele inkoper verkopen, daarmee voorkom je een hoop zorgen bij het verkopen van je auto. De Gouden Gids pakken en tien bedrijven bellen is een optie, op zaterdagmiddag vijf van die bedrijven bezoeken kan ook. Maar het kan ook makkelijker. Vanuit de luie stoel op internet.

www.123AutoVerkoop.nl heeft tientallen websites waarmee ze bemiddelen tussen autobedrijven die de auto inkopen en particulieren die hun auto willen verkopen. Je kunt heel eenvoudig het formulier invullen op de website. Voor Audi verkopen ga je bijvoorbeeld naar www.ikwilvanmijnAUDIaf.nl/, voor BMW verkopen ga je naar www.ikwilvanmijnBMWaf.nl/ etc.

Veilig auto verkopen
Uitsluitend RDW erkende bedrijven kunnen een bieding uitbrengen op uw auto. Na uiterlijk 48 uur ontvangt u een marktconform bod, dat is het hoogste bod dat is geplaatst door meer dan 1.250 erkende en goedgekeurde autobedrijven. U kunt daarna in overleg met de inkoper bepalen of de auto wordt opgehaald of dat u hem liever wegbrengt. Ter plaatste ontvangt u de RDW vrijwaring en de betaling naar wens contant of over de bank.

De bieding die u krijgt is op de euro nauwkeurig en bij vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van www.123Autoverkoop.nl, deze is elke avond (werkdagen) geopend tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur op telefoonnummer 053-7118003. De website zelf is aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk zodat een correcte afwikkeling gegarandeerd is. Een auto veirlig verkopen was nog nooit zo makkelijk, een auto snel verkopen doe je hier.

Website: http://www.123autoverkoop.nl