Drenthe Exloo, Gisteren hebben Tim van Groenewoud en Nils Hoogland een nieuw evenementenbureau opgestart in Drenthe, genaamd Appel Events. Het bureau heeft diverse nieuwe evenementen ontwikkeld, waarbij Hunebedgolf eruit springt.

Aangezien stenen niet tot leven zullen komen, brengt Appel Events het nodige leven in een bezoek aan Hunebedden middels Hunebedgolf. Door de historische landschappen van Drenthe, zijn er diverse routes langs Hunebedden uitgezet. Onderweg zult u verwend worden door een Drentse bitter en lekkernijen.
Hunebed golf kan door iedereen gespeeld worden! Voorafgaand aan het evenement zal er een uitleg plaatsvinden waarin u de kneepjes van Hunebedgolf bijgebracht word.

De eigenaren van Appel Events zijn zeer enthousiast: “ Door de grote toename van toeristen in het gebied en groeiende interesse voor buitenactiviteiten denken wij dat Hunebed golf een groot succes zal worden.”

Wilt u de natuur en cultuur op een eigenwijze manier ervaren, Kom Hunebed golfen op de heide!

Op de site www.appelevents.nl is meer informatie te vinden over hunebed golf en andere evenementen die door Appel Events georganiseerd worden.

Info voor pers:

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u terecht bij Appel Events, Tim van Groenewoud of Nils Hoogland,Tel. 06-45923053 of per email: [email protected]

Dit is een origineel persbericht.