NIEUWEGEIN, 3 september 2009 - Wij zijn trots u te kunnen melden dat wij per 25 september aanstaande een nieuw pand gaan betrekken. Vanaf deze datum kunt u ons vinden in gebouw Merwestein aan de Krijtwal 25, 3432 ZT Nieuwegein. Onze telefoonnummers blijven ongewijzigd.

Het afgelopen jaar is er een verschuiving geweest van onze bedrijfsactiviteiten met dien verstande dat HEC zich steeds meer naar buiten heeft geprofileerd. En met succes. Het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe activiteiten ontstaan. Als highlights zijn daar het verwerven van de reseller licentie voor de DEM Solutions software EDEM, de samenwerking met het M2i à¢â‚¬à…“Materials Innovations Institute met gesubsidieerde kennisoverdrachtprojecten voor het MKB, het winnen van de 3e prijs op de Materials Engineering beurs samenhangende met dit M2i kennisoverdrachtproject, de toename van het aantal hands-on workshops op onze locatie, de introductie van nieuwe software zoals Windchill ProductPoint , reseller van het best verkochte MCAD platform: PTC´s Pro/ENGINEER, de lancering van het opleidingspakket idS met subsidiemogelijkheden, de profilering als kenniscentrum voor ontwerpoptimalisatie en last but not least onze nieuwe website.

De behoefte naar een passend pand groeide naarmate onze diensten en services toenamen en uiteindelijk hebben wij een waardige locatie gevonden in gebouw Merwestein op de Krijtwal 25 te Nieuwegein. Vanuit deze locatie verwachten wij u nog beter van dienst te kunnen zijn en onze doelstellingen voor verdere groei en uitbreiding te kunnen realiseren. Op onze website kunt u de nieuwe routebeschrijving vinden en ook de parkeermogelijkheden, aangezien dit laatste iets omslachtiger is geworden.

Door deze verhuizing zijn wij vrijdag 25 september tijdelijk wat lastiger te bereiken omdat onze telefooncentrale kort uit de lucht is. In dit geval raden wij u aan te bellen op het volgende mobiele nummer : 06 21 84 94 30.

Vanaf maandag 28 september zijn wij weer geheel tot uw dienst.

Website: http://www.hecbv.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular