Nieuwegein, 13 augustus 2009 - Via Holland Engineering Consultants bv te Nieuwegein biedt MSC.Software engineers die getroffen zijn door deze economisch zware tijd de mogelijkheid om gratis trainingen te volgen en biedt daarna ook nog een 90 dagen gratis licentie aan van deze software. Dit is het zogenaamde à¢â‚¬à…“MSC Assist Program: op deze manier is het voor de engineers mogelijk hun kennis op simulatievaardigheden te vergroten en daarmee de kans op de arbeidsmarkt te verbeteren.

Wat biedt het MSC Assist Program?

Het Assist Program van MSC.Software is opgezet om recentelijk werkeloze of uitbesteedde engineers gratis software en training te leveren met een unieke mogelijkheid om te netwerken binnen de engineering communities en biedt:

  • een gratis klassikale training: gekwalificeerde deelnemers hebben de mogelijkheid om gratis maximaal twee MSC klassikale trainingen te volgen wanneer er nog plaatsen over zijn. De traininglocatie is te Gouda.
  • een gratis 90-dagen software evaluatie licentie: licenties zijn o.a. mogelijk van Patran, Marc, Nastran, Dytran, Easy5, and Adams/Adams View voor Assist Program deelnemers welke de bijbehorende training succesvol hebben doorlopen.

Vergroot je kennis via HEC
Kennisoverdracht is al jaren à©à©n van de speerpunten van Holland Engineering Consultants bv (HEC), hà¨t kenniscentrum voor ontwerpoptimalisatie. Onlangs heeft het bedrijf samen met het M2i nog de 3e MEP-prijs gewonnen voor de samenwerking in het kennisoverdrachtproject met het M2i. Het 2e M2i kennisoverdrachtproject gaat binnenkort van start. HEC is reseller van onder andere MSC.Software, wereldleider op het gebied van simulatiesoftware en is blij dat haar toeleverancier meedenkt en in deze tijd met interessante initiatieven komt.

à¢â‚¬à…“Simulatiesoftware wordt steeds belangrijker in het productontwikkelingsproces. De time-to-market moet steeds korter en de kosten steeds lager, terwijl de kwaliteit en de complexiteit van producten juist hoger worden. Door gebruik te maken van simulatiesoftware kan het ontwerp al vrij snel worden geanalyseerd en kunnen er snel aanpassingen gedaan worden. Hierdoor behaal je een enorme tijdwinst en bespaar je tegelijkertijd op kosten, immers er zijn minder fysieke prototypes nodig , aldus Ed Hulst, directeur van HEC. à¢â‚¬à…“Onze visie is dan ook: bedrijven helpen een beter ontwerp te maken in kortere tijd tegen lagere kosten met behulp van simulatiesoftware. Wij stellen dit soort initiatieven van onze toeleveranciers zeer op prijs en hopelijk zullen er meerdere leveranciers dit voorbeeld volgen, vervolgt Ed Hulst. à¢â‚¬à…“Hiernaast kunnen bedrijven natuurlijk ook via het subsidiekanaal hun medewerkers opleidingen laten volgen in ons trainingscentrum. Daarmee blijven de kosten voor het bedrijfsleven zeer laag. De noodzaak tot opleiden wordt door het bedrijfsleven goed onderkend, want kennis is macht, zo vult Ed Hulst aan.

Wacht dus niet langer, vergroot je kennis en verbeter je netwerk! Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op met Holland Engineering Consultants.

Website: http://www.hecbv.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular