(Persbericht) Computerruimte- en datacenterspecialist Lasent gaat voor Hollandia uit Krimpen a/d IJssel de nieuwe computerruimte bouwen. Beide bedrijven profileren zich als robuust en toonaangevend dus à¢â‚¬Å“de klikà¢â‚¬ was snel gemaakt. De bestaande computerruimte voldeed niet meer de eisen die men tegenwoordig aan een computerruimte mag stellen zeker niet met de nieuwe SAN en de nieuwe servers die op komst zijn bij Hollandia.

Gegeven haar leidende positie in de Europese staalbouw, durft Hollandia zich in haar missie te profileren als een robuuste en toonaangevende onderneming met engineering, projectmanagement en vakmanschap in staalbouw en onderhoud als zeer sterk ontwikkelde competenties. Het robuuste Hollandia staat voor een financieel solide onderneming, zonder franje, zonder overbodige afdelingen en onnodige overhead. Een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers met vakmanschap en kwaliteit op het hoogste niveau. Toonaangevend is Hollandia in de nieuwe wereld van staal, oplossingen, ideeën, technieken en werkwijzen. En: vooruitstrevend. Want er is in staal nog veel te ontdekken en heel veel te realiseren.

Er zal een compleet nieuwe duurzame computerruimte worden gebouwd met een volledige redundante voedingsaanvoer en koelinstallatie. Uiteraard is voor een energiebesparende oplossing gekozen middels een à¢â‚¬Å“warme straat constructieà¢â‚¬.

Lasent is expert in het ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van computerruimtes/serverruimtes en datacenters. Meer informatie over dit project kunt u per mail opvragen bij [email protected]
Meer informatie over Lasent kunt u vinden op http://www.lasent.nl