Jaarlijks verwelkomt ons land miljoenen Duitse toeristen. Samen hebben zij een aandeel van zo’n 30% in het totale inkomende toerisme. Om de vele vakantiegangers een goed overzicht te bieden van de vele verblijfsmogelijkheden in Nederland, is een nieuwe website opgezet: www.hollandurlaub24.de.  Duitse toeristen kunnen hier eenvoudig en snel een vakantiewoning naar wens zoeken. De website biedt recreatiebedrijven in Nederland de mogelijkheid om hun vakantieverblijven te presenteren.   
Hollandurlaub24.de is een nieuwe, exclusieve website voor Duitse toeristen die op zoek zijn naar een vakantieverblijf in Nederland. De vakantiegangers vinden hier een uitgebreid overzicht van allerlei typen vakantiehuizen, kampeermogelijkheden en woonboten in alle regio’s van ons land. Elk object is voorzien van een uitgebreide presentatie met foto’s, gedetailleerde gegevens, een reserveringskalender, een contactformulier en eventueel een link naar de website van het vakantiepark. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om het gekozen verblijf direct te boeken. Naast volledige omschrijvingen van een groot aantal vakantieobjecten bevat Hollandurlaub24.de ook interessante informatie over de verschillende regio’s en populaire attracties.  

Het animo om in Nederland op vakantie te gaan, is groot onder onze oosterburen. In 2006 ontving ons land ruim 2,8 miljoen Duitse toeristen. Samen brachten zij hier bijna 10,7 miljoen nachten door, waarvan een groot aantal in vakantiewoningen en kampeerverblijven. De website www.hollandurlaub24.de speelt doelgericht in op de wensen van de Duitse toerist. De verwachting is dan ook dat de website jaarlijks enkele miljoenen bezoekers gaat trekken. Een intensieve reclamecampagne en hoogwaardige content dragen daaraan bij. 

Hollandurlaub24.de is het enige internetplatform dat exclusief is ontworpen voor vakantieobjecten in Nederland. Een belangrijke voorwaarde voor het realiseren van grote bezoekersaantallen is hoogwaardige én uitgebreide content. De komende maanden staan voor de organisatie die de website exploiteert dan ook in het teken van het benaderen van Nederlandse recreatiebedrijven. Vooral de eerste maanden profiteren deelnemende recreatieondernemingen van aantrekkelijke aanbiedingen. Om de Duitse toeristen extra uitgebreid te informeren over het aanbod op toeristisch en recreatief gebied, biedt Hollandurlaub24.de ook informatie over specifieke restaurants, cafés en evenementenbureaus.  

bron:Hollandurlaub24