De laatste tijd ergeren wij ons nogal aan honden poep op straat, voetbalveldjes en speeltuinen. Wij weten dat er door de overheid aandacht aan besteed is, zo zorgt de overheid op sommige plekken in het land voor hondenzakjes, maar in onze ogen niet genoeg. Hondenzakjes zijn volgens ons wel de oplossing. Het probleem is alleen dat lang niet genoeg hondenbezitters met een zakje over straat lopen.

Vandaar dat wij het probleem hondenpoep op straat nog een keer onder de bevolking en overheid wil brengen. Wij, Pieter Roos en Marcus Hoogelander, gaan een dag door Eindhoven lopen om hondenpoep op te ruimen. Tijdens deze zogenaamde hondenpoeptocht zullen wij grote borden om onze nek dragen met slogans als:
- Poep op straat is onder de maat.
- Met een hond aan de lijn is een zakje heel fijn.
- Poep in een zak is super strak.

Tijdens onze tocht zullen echter maar rond de honderd mensen de slogans echt lezen. Wij vinden het daarom een goed idee om met de borden in de krant te komen, zodat niet alleen Eindhoven, maar heel Nederland nog eens op de feiten gedrukt wordt rond hondenpoep op straat en de oplossing daarvoor.

Wij zouden zeer graag nog van u willen horen,

Met vriendelijke groet,

Pieter Roos
[email protected]
En Marcus Hoogelander