GOUDA – Op vrijdag 18 april organiseert 4the1 de eerste thema avond in scholengemeenschap de Goudse Waarden. Spreker Johan den Hartogh en praiseband Elicit geven de avond een invulling. Er worden meer dan 500 jonge christenen verwacht.

Dat werd vandaag bekend gemaakt door 4the1, organisator van de avond. Het thema is n.a.v. de bijbeltekst Matteus 5: 13. De avond is bedoelt voor jonge christenen die verder willen met het geloof.

'We hebben een aantal grappige elementen in de avond verwerkt met onder andere zoute pinda's!', aldus Geerten Schollaart, oprichter van 4the1. Om 19.30u start praiseband Elicit waarna spreker Johan den Hartogh de jongeren meeneemt in de bijbel.

4the1 organiseerde de afgelopen weken ook het concert met Marcel & Lydia Zimmer en Gerald Troost. Ook deze avonden waren volgens de organisatie een groot succes. 'We zien steeds meer een verlangen naar interkerkelijke avonden'.

De thema avond is in scholengemeenschap de Goudse Waarden. De toegang is gratis. Meer informatie over de avond is te vinden op de website www.4the1.net.