(Persbericht) Sinds enkele maanden benadert Zonwering & Rolgordijnen al haar klanten met de vraag of deze hun ervaringen met de webwinkel willen delen op de onafhankelijke website Kiyoh.nl. Deze week viert Zonwering & Rolgordijnen het heugelijke feit van de 100e klantbeoordeling. Leuke opsteker is dat de klant de rolgordijnen webshop met een dikke 10 waardeerde voor de service.

Kiyoh verzamelt klantbeoordelingen van webwinkels, zo ook die van Zonwering & Rolgordijnen. Voor potentiele klanten een aanwinst om te controleren of een webshop wel betrouwbaar is. Zelf benut de rolgordijnen webwinkel de reacties om haar service nog verder te verbeteren.

Met behulp van de beoordelingen heeft de webwinkelier de informatie en teksten op de website nog informatiever kunnen maken. Hoe duidelijker de informatie is, hoe makkelijker klanten de juiste keuze kunnen maken uit het uitgebreide rolgordijnen assortiment.

Alle reacties en beoordelingen hebben geholpen om gedurende de afgelopen maanden steeds positievere beoordelingen te ontvangen en een steeds hogere waardering van de geleverde service. Zonwering & Rolgordijnen is zeer blij met alle beoordelingen.