Met het nieuwe pand gaat InWork er qua ruimte behoorlijk op vooruit. De IT detacheerder werkt nu vanaf de 2 bovenste verdiepingen van een bedrijventoren op de Karspeldreef. De persoonlijke benadering, waarmee InWork zich onderscheidt van concurrenten, is ook in het nieuwe pand duidelijk voelbaar.

Het strakke en eigentijdse design geeft de ruim 1200 vierkante meter van het nieuwe pand een zeer moderne en zakelijke uitstraling. Met veel lichtinval, waanzinnig uitzicht, grote open ruimtes en opvallend warm kleurgebruik is het kantoor een plek geworden waar je je ´thuis´ voelt. De in-house bar zorgt net als in het vorige pand voor een prachtige ontvangstruimte en een goede vrijdagmiddagborrel.

Met inmiddels ruim 200 medewerkers in dienst behoort InWork Detachering tot een van de grootste detacheringbureaus in Nederland op het gebied van ICT beheer en support. Naast het hoofdkantoor in Amsterdam heeft InWork ook recentelijk een vestiging geopend in Gouda.

Zijn een nieuwe vestiging en een nieuw pand in het huidige economische tij wel een verstandige beslissing? à¢â‚¬à…“InWork is een sterke speler in het IT detacheringveld. Wij weten uiteraard ook niet precies wat de toekomst zal brengen, maar we hebben alle vertrouwen in onze koers. We hebben zin in 2009! aldus de directie van het detacheringbureau.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular