Amsterdam Op 30 mei gaat de Roparun 2009 van start. Hot ITem is ICT partner van dit evenement en heeft de interactieve site Roparunlive.nl ontwikkeld. Via Roparunlive.nl is exact te volgen waar alle teams zich bevinden, hoe snel ze gaan en hoe laat ze zullen arriveren.

Door een combinatie van doorkomsten bij controlepunten en sms berichten van de teams, gebruik makend van Google Earth en Google Maps, wordt de onderlinge positie van alle teams gepresenteerd. Tevens is de verwachte aankomsttijd van alle teams te zien zodat het thuisfront op tijd op de Coolsingel in Rotterdam kan zijn.

Roparun

De Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld over 530 km van Parijs naar Rotterdam. Deze afstand wordt afgelegd met een team van lopers, fietsers en begeleiders. Met deze sportieve prestatie wordt geld opgehaald voor mensen met kanker. Hot ITem doet na drie succesvolle deelnames dit jaar onder teamnummer 185 wederom mee.

Team

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat het team uit vier fietsers en nog een aantal begeleiders. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.

Hot ITem

Hot ITem is specialist op het gebied van Performance Improvement. Met ruim 130 medewerkers, voornamelijk bedrijfskundigen, ICT-specialisten en veranderingsmanagers, voert zij sinds 1998 succesvolle projecten uit gericht op prestatieverbetering.

Samen met de klant wordt een diagnose gesteld, een business aanpak bepaald en een concreet programma gedefinieerd om doelen daadwerkelijk te bereiken. In deze verandering worden alle relevante aspecten meegenomen: organisatie, besturing, mensen, processen en ICT. Alleen op deze manier kun je de opdrachtgever à©cht helpen.

Zie ook www.hotitem.nl en www.hotitem.nl/roparun