HSMAI start 40 jarig bestaan in gerenoveerd Rijksmonument

Beroepsorganisatie HSMAI heeft een passende locatie gevonden voor de start van haar 40-jarig jubileum. Op maandag 19 januari 2009 verwelkomt het bestuur haar leden en genodigden tijdens de traditioneel drukbezochte Nieuwjaarsreceptie in de vorige week heropende Heineken Experience te Amsterdam. Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie vindt op dezelfde locatie de Algemene Ledenvergadering plaats.

Iedereen heeft wel iets met Heineken. Ook de mensen die het niet lekker vinden, hebben er toch iets mee... Ze vinden het niet lekker... Daarom is een uitje naar de, op 9 december officieel heropende, Heineken Experience een aanrader voor jong en oud, man en vrouw, dik en dun, bierfans en wijndrinkers, Nederlanders en toeristen... Kortom: een ervaring voor iedereen.

"Het doet ons een groot plezier om na een bezoek aan Pathà© Tuschinski, dierentuin Artis, onze 'ALV in bed' op de Supperclubcruise, de Bijenkorf en The House of Bols ook voor 2009 weer een bijzondere locatie vast te hebben kunnen leggen in de vorm van het onlangs heropende Heineken Experience. Deze diversiteit aan locaties is tekenend voor de 'breedte' van de Gastvrijheidbranche en daarmee de diversiteit van ons ledenbestand" aldus Hans Poortvliet, Managing Director, HSMAI Nederland. "Een passender en Hollandser begin van ons 40-jarig jubileumjaar kunnen wij ons niet voorstellen!"

Programma:
14.30 15.00 uur Ontvangst ALV
15.00 16.00 uur Algemene Ledenvergadering
16.00 16.30 uur Ontvangst Nieuwjaarsreceptie
16.30 18.30 uur Nieuwjaarsreceptie

Deelname: gratis
HSMAI members, special guests and press only!

De HSMAI Nieuwjaarsreceptie is uitsluitend toegankelijk voor HSMAI leden, pers & speciaal genodigden, mits van tevoren aangemeld. Voor meer informatie: www.hsmai.nl of mail naar [email protected]

HSMAI is het grootste business-to-business beroepsnetwerk voor Marketing-, Sales- & Communicatie- professionals in de gastvrijheidindustrie. Meer informatie: www.hsmai.nl