Regeren is vooruitzien! Met het oog op de recente stroom sombere economische berichten, adviseert de HSMAI: 'Repareer het dak als de zon (nog) schijnt!' Zelf blijft zij daarbij niet langs de zijlijn staan en organiseert op vrijdag 3 oktober à©à©nmalig het programma ´Recessionproof Leadership´. Een speciale TrendSummit over ´wat te doen bij zwaar economisch weer´. De inhoud en boodschap zijn relevant voor- en toepasbaar op elke sector.

REPAREER HET DAK ALS DE ZON SCHIJNT!

à¢â‚¬Å“Regerenà¢â‚¬¦. is vooruitzien! Een gewaarschuwd mens telt voor twee! en zo kunnen we nog even doorgaan. Feit is dat een stroom van sombere economische berichten en voorspellingen ons de afgelopen maanden heeft bereikt. De vraag daarbij is natuurlijk: Is dat wel of niet terecht? Wie het weet mag het zeggen, maar onder de noemer ´Better Safe Than Sorry!´ wachten wij niet af.à¢â‚¬ aldus Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI. à¢â‚¬Å“Wij vinden dat je als professional overal op voorbereid moet zijn en dat het er voorlopig niet makkelijker gaat worden is wel zeker!à¢â‚¬

IN à‰à‰N MIDDAG: RECESSIONPROOF!

Naast een 4 tal expertsprekers waaronder Greg Bustin (USA) en Cliff Crosbie (Nokia) ontvangen de deelnemers op 3 oktober in à©à©n middag alle ingrediënten voor een gedegen check en voorbereiding op mogelijk (meer) uitdagende tijden. Ook maakt men ter plaatse een ´quick company assessment´. Tijdens de middag worden alle relevante aandachtsgebieden vertaald naar een praktisch en persoonlijk toepasbare ´handleiding´ voor zowel de deelnemer als zijn/haar organisatie.

INCLUSIEF PERSOONLIJK HBDI PROFIEL

Tenslotte ontvangen alle deelnemers op 3 oktober hun persoonlijke HBDI profiel inclusief een persoonlijke toelichting! Het Herrmann Brain Dominance Instrument (HBDI) verduidelijkt en verklaart de persoonlijke stijl van denken, leren, communiceren en besluitvorming. Het HBDI laat zien waar de voorkeuren en stijl vandaan komen en brengt deze op een toegankelijke wijze in beeld. Daarnaast laat het HBDI profiel zien hoe men onder toenemende druk opereert.

Datum: Vrijdag 3 oktober 2008 (13.00 18.30 uur)
Locatie: NH Conference Centre Leeuwenhorst, Noordwijkerhout

Deelnamekosten:
HSMAI + SMA leden (+ collega´s op hetzelfde postadres)                 € 225,-
Niet-leden                                                                                          € 325,-

 

Meer info over programma, sprekers en/ of registratie: www.hsmai.nl

 

HSMAI is het grootste business-to-business beroepsnetwerk voor marketing-, sales- & communicatie- professionals in de gastvrijheidindustrie. In 2008 is het jaarthema: How to achieve Leadership in your business. Meer informatie: www.hsmai.nl