Creatief brainstormen met Angà©lique Schmeinck

HSMAI zorgt voor gepassioneerde inspiratieboost De huidige economische situatie schreeuwt om een creatieve(re) benadering van zaken. Daarom brengt de HSMAI op 18 juni a.s. Angà©lique Schmeinck met een praktische workshop over creatief denken. Angà©lique is à©à©n van de twee vrouwelijke Meester-chefs van Nederland, inspirator, eigenaar van 'CuliAir' en auteur van het 'meest innovatieve kookboek ter wereld'.

De à©à©n is creatiever dan de ander, maar iedereen heeft een creatieve kant in zich. Hoe haal je dan, met elkaar, zoveel mogelijk nieuwe ideeën en oplossingen naar boven als oplossing voor de uitdagingen binnen het eigen bedrijf? Deze vraag staat op 18 juni a.s. bij de HSMAI centraal.

Angà©lique Schmeinck helpt organisaties meer mogelijkheden, ideeën en creatieve oplossingen voor uitdagingen te vinden. Na een korte introductie kan het geleerde al tijdens een eerste 'hands-on' workshop o.l.v. Schmeinck (en daarna in het eigen bedrijf) direct in praktijk gebracht worden. Naast een gepassioneerde inspiratieboost zorgt de middag ook voor meer verdieping in de eigen werkzaamheden.

"Het valt me keer op keer op hoeveel moeite men vaak heeft met creatief en 'out-of-the-box' denken. Niet uit onwil, maar door gebrek aan ervaring op dit vlak. En dat terwijl het à©cht onderscheidend zijn alleen maar belangrijker wordt. Angà©lique laat ons zien hoe je gezamenlijk in korte tijd 50 bruikbare(!) ideeën kunt creëren. Dit onderwerp past dan ook helemaal in ons jaarthema: Co-Creatie" aldus Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI Nederland.

Programma:
14.30 - 15.00 uur: Ontvangst
15.00 - 17.00 uur: Presentatie & workshop Angà©lique Schmeinck
17.00 - 18.00 uur: Netwerkreceptie

Locatie:
Landgoed de Horst, Driebergen

Deelname:
Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor HSMAI leden en pers. Introducà©s zijn dit keer helaas niet toegestaan.

Inschrijven:
Via www.hsmai.nl

HSMAI is het grootste business-to-business beroepsnetwerk voor Marketing-, Sales- & Communicatie- professionals in de gastvrijheidindustrie. Meer informatie: www.hsmai.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular