Loenen, 7 juni 2010 Hugo Bakkenist is de nieuwe managing partner bij Caerleon, specialist in informatievraagstukken. Bakkenist Hugo (48) gaat zich richten op de verdere ontwikkeling van het bedrijf, waarbij de focus onveranderd op de sectoren zorg & welzijn en energie zal blijven liggen.

In het verleden was Bakkenist al werkzaam voor Profict, het moederbedrijf van Caerleon. In die hoedanigheid is Bakkenist destijds zelfs betrokken geweest bij de oprichting van Caerleon. Tussendoor maakte hij een uitstapje, omdat hij volgens eigen zeggen de behoefte had om eerst nog zijn vleugels uit te slaan en bredere managementervaring op te doen bij vergelijkbare bedrijven als Profict en Caerleon. Zo werkte hij de laatste drie jaren voor QNH Integration Consulting, eveneens in de rol van managing partner.

De aanstelling van Bakkenist past in het groeiscenario dat Caerleon nastreeft. Het bedrijf, dat is gespecialiseerd in informatie-innovatie en informatie- en enterprise-architectuur, wil de komende jaren groeien, zowel in het aantal opdrachten als wat betreft de grootte van het personeelsbestand. De focus van het bedrijf zal hierbij onveranderd op Energie en Zorg & Welzijn zijn gericht.

Bakkenist voelt zich als een vis in het water nu hij weer terug is op het oude nest: ´Ik voel me prettig bij de vasthoudendheid en gedrevenheid waarmee wordt gewerkt bij Caerleon. Er is een bepaalde strategie uitgezet en daar wordt in openheid en in gezamenlijke inspanning naar toegewerkt. En bij alles wat er gebeurt, staat kwaliteit voorop.‘˜

De nieuwe managing partner is duidelijk over zijn streven: ´Door ervaring elders op te doen heb ik veel gezien en geleerd. Die kennis en ervaring wil ik nu bij Caerleon aanwenden om mede sturing te geven aan de dagelijkse operatie en om de commerciële kant van het bedrijf verder uit te bouwen. We zien nu al dat de informatiearchitecten van Caerleon hoogwaardige, innovatieve oplossingen bedenken voor opdrachtgevers en dat de technische realisatie hiervan door mensen van Profict wordt ingevuld. Dit is de basis waar ik op wil voortborduren door de onderlinge afstemming in de nabije toekomst nog verder te versterken en op die wijze echte waarde toe te voegen voor de klant.

Over Caerleon
Caerleon is een organisatie, die gespecialiseerd is in informatievraagstukken. Onze informatie- en enterprise-architecten komen met gedegen, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige informatieoplossingen. Caerleon maakt samen met Profict deel uit van de PTZ-Groep, die oplossingen levert op het gebied van architectuur, maatwerkontwikkeling, applicatieonderhoud en beheer, infrastructuur en hosting. Dankzij een projectmatige aanpak, expertise, en passie worden krachtige en doelmatige maatwerkoplossingen gerealiseerd, onderhouden en beheerd.
Onder andere klanten als NUON, Eneco, Electrabel, Agis Zorgverzekeringen, Salland verzekeringen, Zwitserleven, FWG, Gemeente Amsterdam, Gemeente Rotterdam, SIDN, ANWB en de Nationale Postcode Loterij hebben onze expertise ingeroepen om complexe businessvraagstukken op te lossen en concrete zakelijke resultaten te boeken. Kijk voor meer informatie op: www.caerleon.nl