Wat doet een makelaar eigenlijk? Hoeveel inspanningen verrichten ze nu werkelijk op het moment dat jij je huis laat verkopen door een makelaar. De makelaar zal het huis op de website zetten ondersteund met een paar foto´s, stukje tekst erbij, bord in de tuin en klaar zijn we. Als het huis dan eindelijk, bij toeval, verkocht is tikt de makelaar een fee af en klaar is Kees.


Foto´s en video

Dit moet familie Kremer uit Urmond ook hebben gedacht. Wat de makelaar kan, kunnen wij toch ook? In plaats van een fee uit te geven schakelde zij een professionele webdesigner en webdeveloper in die de website huiskopeninlimburg.nl ontwierp en vervolgens bouwde. Een uitgebreide omschrijving, routebeschrijving, beschrijving van de buurt, foto´s en zelfs een video van de mooie tuin maken het plaatje compleet. Maar is het zo makkelijk om het huis te verkopen? à¢â‚¬à…“We denken van wel, in ieder geval doen we nu ongeveer hetzelfde als een makelaar aldus K.Kremer eigenaar van huiskopeninlimburg.


Een mooie en unieke ligging

Het vrijstaande huis op een stuk grond van 2245 vierkante meter ligt in Berg aan de Maas. Dorpen als Urmond, Stein liggen in de buurt alsmede steden zoals Geleen, Sittard en Maastricht. Helemaal achter in de tuin heb je een uniek uitzicht over de uiterwaarden van de Maas met zicht op België. Benieuwd naar dit mooie huis in Limburg, bezoek de website van huiskopeninlimburg.nl

Meer informatie:

www.huiskopeninlimburg.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular