In Halfweg opent Monique Wijnen op donderdag 20 november het Huis van het Heden. Het Huis is een initiatief van Pronk ergo en ThyssenKrupp Monoliften, twee toonaangevende bedrijven op het gebied van aangepaste hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen. In het Huis van het Heden wordt een selectie van oplossingen getoond die onmisbaar zijn in deze tijd van toenemende vergrijzing.

Het Huis van het Heden is ingericht met allerlei woningaanpassingen zoals die op dit moment toegepast kunnen worden. Alle aspecten van de woning, van keuken tot woonkamer en van slaapkamer tot badkamer komen uitgebreid aan de orde. Zo krijgt u niet alleen een goed idee hoe uw aangepaste keuken of sanitair er uit kan zien, maar ook hoe een plafondtillift in uw slaapkamer ingezet kan worden.

U kunt in het Huis van het Heden onder meer terecht voor de nieuwste trends op het gebied van aangepaste keukens en aangepast sanitair. Daarnaast zijn er twee luxe huisliften opgesteld en een innovatieve traplift die door het Liftinstituut als "normoverstijgend" wordt betiteld. In het Huis van het Heden kunt u alle oplossingen uitproberen.

Het Huis van het Heden is op een perfecte locatie in Halfweg, nabij knooppunt Rottepolderplein (A9 en A200), gevestigd. Het Huis is zowel met de auto als ook met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Voor alle bezoekers is gratis parkeerruimte voor de ingang aanwezig. Hierdoor is het Huis ook bereikbaar voor relaties die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel.

Op donderdag 20 november 2008 van 15:00 tot 18:00 uur vindt de feestelijke opening plaats. Wilt u ook aanwezig zijn, dan kunt u zich via [email protected] aanmelden. Voor de pers is een speciale persmap beschikbaar.

Over Monique Wijnen - Monique Wijnen is op 29 augustus 2008 uitgeroepen tot winnaar van de Gouden CAPaward 2008 en is daarmee de derde Ambassadeur Onbeperkt Nederland. Monique Wijnen is 31 jaar en werkt als redacteur bij onder meer Support Magazine. Zij zal zich een jaar lang inzetten voor de belangen van mensen met een beperking en / of chronische ziekte. Ambassadeur Wijnen wordt bij haar werkzaamheden ondersteund door het Revalidatiefonds en de Chronisch Zieken en Gehandicapten Raad (CG-Raad).

Over Pronk ergo BV - Pronk ergo is al bijna 20 jaar een toonaangevende speler op het gebied van aangepaste keukens, aangepast sanitair en plafondtilliften. De klanten uit Noord-Holland en Flevoland worden bediend vanuit de showroom in Haarlem. Vanaf 20 november 2008 verhuist deze showroom naar het Huis van het Heden in Halfweg.

Over ThyssenKrupp Monoliften BV - ThyssenKrupp Monoliften is al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler op het gebied van trapliften, huisliften en platformliften. Met innovatieve oplossingen zoals de Swing traplift en de Elegance huislift biedt het bedrijf haar relaties vrijheid van bewegen op elk niveau. Het bedrijf maakt deel uit van het ThyssenKrupp AG concern.

Pronk ergo BV - Team Halfweg
Haarlemmerstraatweg 125
1165 MK Halfweg
Contactpersoon: Rene D´haen
Telefoon: 023-5263866
E-mail: [email protected]
Internet: www.pronkergo.nl