Culinair genieten, zelfs met een glaasje wijn, en toch in vier weken tijd tussen de 6 en 10 kilogram afvallen? Het kan met NewNrgy online, de delicieuze afslankmethode waarbij à¢â‚¬Å“Wat je eet op Welk momentà¢â‚¬ belangrijker is dan de hoeveelheid voeding.

NewNrgy online is ontstaan als een service aan cliënten die op de wachtlijst stonden voor een afslankbehandeling of figuurcorrectie in de praktijken van NewNrgy in Zoetermeer en Maastricht en inmiddels uitgegroeid tot een complete webshop.

De NewNrgy methode is samengesteld door uitkomsten van diverse universitaire onderzoeken (hoe voeding het organisme beïnvloed) te combineren. Vervolgens is dit vertaald naar een gemakkelijk te volgen dagelijks voedingsadvies. Daarbij gaat het niet om geringe hoeveelheden voeding. Integendeel; à¢â‚¬Å“Wat je eet op Welk momentà¢â‚¬ is veel belangrijker.

In het voedingsadvies wordt gebruik gemaakt van zogenaamde WholeFoods. Dit is een selecte groep onbewerkte voedingsmiddelen, welke gewoon verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Kenmerkend voor WholeFoods zijn de daarin van nature voorkomende en werkzame moleculaire structuren die koolhydraat- en vetstofwisseling gunstig beïnvloeden. Door hiermee combinaties te maken (Foodlinking) en deze aan te vullen met natuurlijke voedingssupplementen ontstaat een succesvolle afslankbehandeling.

à¢â‚¬Å“Het unieke van NewNrgy online zit hem, volgens eigenaar Pieter van Splunter, vooral in het feit dat er voor iedereen een passende afslankbehandeling is waarbij rekening wordt gehouden met de medische achtergrond van de cliënt. Daarbij is de behandeling laagdrempelig (geen reistijd, starten wanneer je dat wilt, je hoeft er de deur niet voor uit) zonder in te boeten op kwaliteit en deskundigheid.à¢â‚¬

In de overzichtelijke webshop kun je eenvoudig een op jou afgestemde afslankbehandeling bestellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen je voedingsadvies, boodschappenlijst, personal status en voedingsupplementen brievenbus passend thuis. Daarnaast zijn op de website ideeën voor gezonde gerechten te vinden en is het natuurlijk mogelijk om vragen te stellen aan deskundigen.

Met NewNrgy online maakt Pieter van Splunter succesvol lijnen zonder jojo-effect en lekker in je vel zitten nu ook mogelijk voor heel Nederland.

Over NewNrgy
NewNrgy is een initiatief van biochemicus J.H. Michiel Woldendorp (1948) die al sinds 1976 actief is in de farmaceutische industrie. Tijdens zijn loopbaan heeft hij onder andere afslank protocollen voor hoge bloeddruk- en hartpatiënten ontwikkeld. Met als resultaat een snelle, verantwoorde en vooral veilige afslankmethode zonder jojo-effect.

Gebaseerd op deze ervaring heeft Michiel in 2006 besloten zijn kennis toe te passen binnen twee eigen praktijken, waar hij de behandelingen continu blijft toetsen en verbeteren naar de laatste inzichten op wetenschappelijk gebied. Met deze succesvolle praktijken in Zoetermeer en Maastricht heeft NewNrgy inmiddels een uitstekende naam opgebouwd. Meer informatie is te vinden op de website of neem contact op met Pieter van Splunter via [email protected]