Barneveld - Opsteker voor vakmensen die aan de slag zijn in de particuliere bouw- en verbouwsector.

 

Onderzoek

Afgelopen week publiceerde de website Marktplaats de resultaten van een onderzoek dat gehouden is onder 1600 consumenten. Dit in opdracht van Marktplaats zelf. Daaruit blijkt dat bijna 15% van de ondervraagde Nederlanders binnen nu en 6 maanden iets aan de eigen woning willen laten doen. Driekwart van hen zegt het komende half jaar meer dan of minstens evenveel als vorig jaar uit te geven aan deze werkzaamheden. Gemiddeld is de Nederlander volgens het onderzoek van plan gemiddeld drieduizend euro uit te geven aan een klus. Dat is iets meer dan vorig jaar. Daarbij zegt ruim de helft dat de crisis geen invloed heeft op de hoogte van de uitgaven ter verbetering van hun woning. Nog een uitkomst in dit onderzoek is dat mensen uit de stad iets makkelijker geld aan een klus uitgeven dan mensen op het platteland.

 

Werk in renovatie

De resultaten van het onderzoek onderschrijft de stijging van het aantal online klusaanvragen dat bij De Klussenier dagelijks wordt ingediend door consumenten. De Klussenier heeft zijn werkgebied in de particuliere renovatiebouw en bediend onder andere de groep huizenbezitters die aan het onderzoek hebben meegewerkt. Een opsteker dus in een tijd van faillissementen en ontslagen in de getergde bouwsector. Voor veelzijdige vakmensen is dit een mooie kans om aan de slag te gaan als franchisenemer en werkzaam te blijven in de bouw. Zo ben je baas van je eigen klussenbedrijf met de kracht van een kwaliteitsmerk en ondersteuning van een organisatie.

 

De Klussenier als toekomst?

De grootste landelijke franchiseorganisatie in de bouw, De Klussenier, ziet in de uitkomsten van dit onderzoek een bevestiging van haar succes. In deze economisch moeilijke tijden kiezen mensen voor zichzelf, kwaliteit en zekerheid en komen zo bij De Klussenier terecht. Wil je meer informatie over franchisenemer worden in je eigen vak? Kijk op www.eigenbedrijf.klussenier.nl en informeer naar de mogelijkheden.

 

Bron; De Stentor

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular