Zoetermeer - Op 2 april 2009 gaat Huureenman.nl officieel van start. Huureenman.nl speelt in op de toenemende vraag naar mannenverhuur voor sociale of zakelijke activiteiten. Voor 95 euro per uur kan een vrouw beschikken over professioneel gezelschap.

Vrouwen van allerlei leeftijden kunnen contact opnemen met het bedrijf. Even naar de website surfen, man uitkiezen en een afspraak maken. Even later wordt de man afgeleverd bij de klant. Het maakt niet uit of het gaat om een bioscoopje, strandwandeling, zakendiner of gewoon gezellig even kletsen. Alleen seks is niet bij de huur inbegrepen.

Huureenman.nl wil met het nieuwe concept het taboe rond personenverhuur doorbreken.
Een vrouw hoeft zich niet te schamen om gezien te worden met een gehuurde man, want het zijn zeker geen gigolo´s. Alle mannen zijn eerst uitvoerig gescreend en geïnstrueerd door de directie. Huureenman.nl biedt dan ook persoonlijkheid aan en geen lust.

Huureenman.nl zet in op het gat dat al lang bestaat in de personenverhuur. Overal kunnen vrouwen gehuurd worden, maar vrijwel nergens valt een man te huren. Een bijkomend voordeel van het huren is; na afloop vindt er geen gezeur plaats! Mocht je toch niet helemaal zeker zijn van je zaak, kan er natuurlijk altijd eerst een man cadeau worden gedaan aan een vriendin.

------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arvind Ramlakhan, oprichter van huureenman.nl, telefoon 06 43256474.