(Persbericht) Om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan verdieping van kennis en het delen van praktijkervaring op specifieke onderwerpen binnen de veiligheidskunde, is Copla dit jaar gestart met Hobà©on SKO-erkende Masterclasses speciaal voor veiligheidskundigen.

De masterclasses zijn interactief van opzet. Bij het behandelen van de onderwerpen wordt zo veel mogelijk aangesloten bij de praktijksituatie en vragen van de deelnemers.

Op 28 september start de Masterclass PBM-beleid. In 2011 zullen we tevens een Masterclass Ongevalsonderzoek organiseren. Beide zijn geschikt voor veiligheidskundigen mvk en hvk.

Masterclass PBM-beleid (2 dagen)
Verdiep uw kennis over PBM, gericht op uw praktijksituatie. Leer een verdiepende ri&e uit te voeren m.b.t. pbm en stel een Plan van Aanpak op, specifiek voor uw organisatie. Totaal maximaal 12 deelnemende veiligheidskundigen. VOL=VOL

Datum: 28 september en 26 oktober 2010 te Harderwijk. Kosten € 750,- voor Copla-veiligheidskundigen en € 875,- voor overige veiligheidskundigen.

Deze masterclass wordt gewaardeerd met 2 studiepunten in het onderhoudssysteem van Hobà©on SKO voor arbeidshygiënisten en veiligheidskundigen (meer info http://www.skocert.nl)

Master your skills en schrijf nu in voor de Masterclass PBM-beleid. Ga voor meer informatie en inschrijving naar de website van Copla: http://www.copla.nl of bel ons: 0341 430848.