Eindexamenkandidaten zwoegen momenteel met hun schoolonderzoeken maar hebben een mooi vooruitzicht voor na al dit harde leren. Zij krijgen dit jaar namelijk hun eigen Springbreak naar het wereldberoemde voorbeeld uit Amerika.
Direct na de eindexamens start in Lloret de Mar (Spanje) een spektakel van examenfeesten met bekende deejays, BN-ers en artiesten.

Het fenomeen Springbreak wordt georganiseerd door PromoEvents en Beachmasters onder de naam SpringbreakLloret. Ter plaatse zijn vele bekende deejays, ondermeer radio 538, en diverse topacts uit de Nederlandse uitgaanswereld.

Springbreak USA
Geslaagd of niet, iedere High school scholier in de USA heeft à©à©n evenement in de agenda genoteerd: Springbreak. Het einde van de schoolperiode wordt daar sinds jaar en dag gevierd middels een feestvakantie met klasgenoten. School is voorbij, dat is het thema met als voornaamste ingrediënten: zon, strand, feesten, muziek en natuurlijk sex. De Springbreak USA vindt plaats in de Mexicaanse badplaats Cancun. Deze wordt ieder jaar dan ook weer overspoeld door eindexamenkandidaten.
Berucht en beroemd en dus voor iedere scholier een must.

Springbreak Nederland
Met ingang van dit jaar kent ook Nederland haar eigen variant op dit fenomeen: SpringbreakLloret. Gerenommeerde partijen als Radio538 en Beachmasters Jongerenreizen verlenen graag hun medewerking aan dit spektakel in Lloret de Mar.
Dat verbaasde initiatiefnemer Rob Panneman niet: à¢â‚¬Å“Iedereen was gelijk enthousiast. Wij willen namelijk echt à©à©n superspektakel met alle examenkandidaten uit heel Nederland. Veel jongeren waren teleurgesteld in de gewone examenreis. Teveel bestemmingen, te kleine groepen, kortom; geen feest. Dus veel meer dan een activiteit als koekhappen kun je dan niet organiseren.‘˜

Elke avond een megafeest
SpringbreakLloret organiseert elke avond feesten met ondermeer Radio538, bekende dj‘˜s en artiesten. De bruisende badplaats Lloret de Mar doet de rest met goede ingrediënten als zon, zee en strand. Dan mist nog het ingrediënt sex, hoe zit het daarmee? à¢â‚¬Å“Dat moeten ze toch echt zelf doen!à¢â‚¬, lacht Rob Panneman. à¢â‚¬Å“Wij organiseren de feesten wel! Bovendien krijgen de jongeren voor alle feesten de entree inclusief bij de boeking van hun vakantieà¢â‚¬.

SpringbreakLloret vindt plaats van 5 t/m 12 juni 2010. De examenkandidaten vertrekken na de laatste examens met de bus en vliegtuig naar Spanje en zijn op tijd terug voor de uitslag op 17 juni.

Noot voor de redactie: niet voor publicatie.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Promo-events BV Beachmasters Jongerenreizen
Rob Panneman Anton Hoexum
M: 06-28924152 M: 06-21103103
E: [email protected] E: [email protected]

www.springbreaklloret.nl