(Persbericht)

Heerenveen september 2010 Vanaf 13 september start Hypodomus met een unieke actie voor iedereen die zijn hypotheek wil of moet oversluiten. Als huizenbezitter kan je het rentevoorstel van je huidige bank meenemen naar Hypodomus. Wanneer Hypodomus geen scherper rentevoorstel biedt dan ontvang je een iPad.

à¢â‚¬Å“Met deze actie willen wij laten zien dat we alles in huis hebben voor je huis en je hypotheek. Wij durven de uitdaging aan te gaan dat we vrijwel altijd een beter renteaanbod hebben dan de klant door de bank krijgt aangeboden. Als onafhankelijk hypotheekadviseur hebben we een ruime keuze aan hypotheken met zeer scherpe rentes, zo staan we bijna overal bovenaan de rentelijstjes.

Sluit je een hypotheek bij ons dan betaal je geen afsluitprovisie en met onze lage rentepercentages zijn we meestal een stuk goedkoper dan de bankà¢â‚¬, aldus Kees v.d. Kerk, directeur van Hypodomus.

De komende drie jaar zal de oversluitmarkt sterk groeien. Bij een groot aantal hypotheken loopt de rentevastperiode af. à¢â‚¬Å“Met deze actie willen we oversluiters er op wijzen dat het heel gunstig kan zijn om ook bij andere hypotheekverstrekkers een offerte op te vragen en dat ze daarvoor bij ons aan het juiste adres zijnà¢â‚¬, aldus Kees.

à¢â‚¬Å“Deze week gaan we duizenden deurhangers door heel Nederland verspreiden. Via deze deurhanger kunnen mensen kennis maken met Hypodomus, onze diensten en de mogelijkheden voor het oversluiten van een hypotheekà¢â‚¬, aldus Kees.

Geïnteresseerden voor een afspraak kunnen deze aanvragen op www.hypodomus.nl/hypotheekactie.