Met minder dan 2 maanden voor de officiële opening van de 2010 World Expo in Shanghai, is Hypsos, gespecialiseerd in 3D communicatie, gestart aan een vierde project op dit spraakmakende evenement. De Hypsos vestiging in Hong Kong is al ruim 2 jaar betrokken bij diverse projecten op deze Wereldtentoonstelling.

De laatste opdracht die Hypsos hier heeft binnengehaald is voor de International Organization of Public Transport waarvoor Hypsos een zeer fraai paviljoen heeft ontworpen. Voor deze organisatie die wereldwijd openbaar vervoer en duurzame vormen van transport promoot, is een heuvelachtig landschap voorgesteld waar leden van deze organisatie hun boodschap in Shanghai uitdragen: ´Public transport: Solutions for our future‘˜. De productievoorbereiding is inmiddels begonnen en begin april dient het paviljoen aan de klant te worden overgedragen.

Hypsos werkt ook aan het Hong Kong Pavilion in de Urban Best Practices Area en realiseert een presentatie voor Johnson & Johnson in het USA paviljoen. Een ander paviljoen waar Hypsos onderdeel was van het ontwerpteam is het 14.000 m2 grote Urbanian, dat geldt als à©à©n van de meest prestigieuze paviljoens op het Shanghai World Expo.

De wereldtentoonstelling wordt van 1 mei t/m 31 oktober gehouden in Shanghai en zal naar verwachting
70 miljoen bezoekers mogen ontvangen.

Over Hypsos
Hypsos is onderdeel van de Hypsos Group, een veelzijdige groep bedrijven gespecialiseerd in 3D-communicatie. De brandstore Heineken the City in Amsterdam, de Media Experience Beeld en Geluid op het MediaPark in Hilversum en het Johnson & Johnson paviljoen op de Olympische Spelen in Beijing zijn slechts een paar voorbeelden van de creativiteit en vakmanschap van Hypsos.