Een ideale ruimte stimuleert de activiteit. Met dit doel voor ogen liet Sportclub Exercise in Voorburg door ontwerper Paul van Oosterhout een voorstel ontwikkelen voor een totale verbouwing. Het opmerkelijke resultaat voor deze wellicht mooiste sportclub in Nederland, gerealiseerd door Hypsos, is begin september officieel geopend.

Sportclub Exercise
Het oppervlak van deze sportclub telt 1000 m2 en is totaal verbouwd door Hypsos in Soesterberg. Van airco en elektra installatie tot de wanden, vloeren, plafond, glaspui, interieurbouw, verlichting en grote visuals.
Paul van Oosterhout tekende voor het ontwerp van deze verbouwing: à¢â‚¬à…“Uitgangspunt is dat de identiteit van Exercise in het interieur wordt vertaald in een omgeving die sportiviteit en rust uitstraalt en deze als merkdrager laat fungeren.

Projectmanager Jefta Bijpost van Hypsos:In het ontwerp en uitvoering zijn geen concessies gedaan met betrekking tot kwaliteit. Hoogwaardige afwerking van de vloer en wanden en mooie design verlichting en meubels maken Exercise tot een motiverende omgeving voor work-out en ontspanning.

Website: http://www.hypsos.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular