(Persbericht) i-gotU GT-800 is een geavanceerde en handzame gadget, ontwikkeld voor de meest uiteenlopende outdoor en sport activiteiten. Zijn 1.4" LCD display is uitgerust met een backlight voor een heldere weergave in donkere omstandigheden. Essentiële GPS informatie (zoals snelheid, afstand, hoogte, tijd, tempo) wordt overzichtelijk op het scherm weergegeven. Dit lichtgewicht GPS apparaat kan eenvoudig op de pols of aan de nek gedragen worden of op de fiets aangebracht worden. De compacte behuizing is IPX7 waterbestendig, hetgeen de GT-800 zeer geschikt maakt om gebruikt te worden in de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Dankzij de meegeleverde @trip PC software worden geo-/phototagging, het online delen van foto‘˜s en reiservaringen of sport prestaties eenvoudiger als ooit. De i-gotU GT-800 kan met recht de beste compagnon genoemd worden van elke reiziger, fotograaf, buitensporter en atleet.

De meest veelzijdige en best betaalbare reis en sport gadget van dit moment

Ongeëvenaarde prijs-/kwaliteit verhouding
De GT-800 is de best betaalbare buitensport gadget in de markt. Deze unieke buitensport noviteit wordt compleet geleverd met fiets bevestiging, pols band en nekkoord. Door zijn complete uitrusting en gebruiksvriendelijke, krachtige en geavanceerde software kan de GT-800 de concurrentie aan met veel van zijn duurdere tegenhangers.

GT-800 PRO Versie
De i-gotU GT-800 is tevens verkrijgbaar in een PRO versie. De PRO versie heeft als additionele functionaliteiten een geïntegreerde Barometrische Hoogtemeter, ideaal voor berg en fiets avonturen. En beschikt daarnaast over een Elektronisch en Kalibreerbaar e-Kompas alsmede Locatie navigatie. Met deze laatste functionaliteit kan genavigeerd worden naar specifieke Points of Interest middels afstand en richting indicatie. Het e-Kompas van de GT-800 Pro kan ten alle tijden het Noorden aanwijzen. En zodoende zelfs bij stilstand een bewegingsrichting tonen.

De unieke eigenschappen in vogelvlucht:
- Lange batterij levensduur vanwege geïntegreerde bewegingssensor
- IPX7 waterbestendig ontwerp, perfect voor outdoor activiteiten
- Ingebouwde stopwatch en pedometer (stappenteller)
- Instelbare log interval van 1 sec ~ 60 seconden
- Digitaal kompas voor tonen van uw bewegingsrichting (bij voldoende snelheid)
- Gebruiksvriendelijke @trip PC software, deel uw trips middels de @trip online service
- Snel en automatisch geotaggen van foto's, werkt met alle digitale camera's
- Gebruiksvriendelijke sports analyze software voor het analyseren van trainingen
- Inclusief track overzichten, grafieken en verbrandde calorieën

MobileAction Technology Inc. Taiwan
Mobile Action Technology Inc. is opgericht in 1999 en stelt zichzelf ten doel om innovatieve communicatie platformen (hard- /en software) te ontwikkelen tussen mobiele telefoons en PC's. Voor zowel zakelijke als multimediale toepassingen. De firma brengt in de Nederlandse markt ook GPS
geo-/photoTagging en buiten sport GPS producten op de fotografie markt onder de merknaam i-gotU.

De i-gotU GT-800 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs (incl. btw) van de i-gotU GT-800 bedraagt € 99,00 en € 119,00 voor de GT-800 Pro. Meer specificatie informatie over dit product is voorhanden op: www.digitrading.nl of www.i-gotu.com.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de i-gotU GT-800 (PRO) kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular