(Persbericht) Utrecht, 13 januari 2011 om te beantwoorden aan de hedendaagse behoeften op het gebied van informatie- en kennisbeheer levert i4knowledge uit Utrecht vanaf 2011 oplossingen op basis van het TiNK4U kennismanagement framework van de Belgische leverancier ICMS Group.

TiNK4U is een vraaggedreven platform voor het vastleggen, hergebruiken en delen van kennis, waar informatie, kennis en deskundigen zijn verbonden en samenwerken om vragen te beantwoorden, kennis vast te leggen, te delen en hergebruiken. De filosofie achter TiNK4U is knowledge centric management.

Organisaties in alle sectoren worden steeds meer gedreven door kennis, en meer specifiek, door de expertise van hun kenniswerkers. Dit betekent dat informatie, communicatie en kennis significant belangrijker worden om klanten te ondersteunen, concurrentie voor te blijven, te innoveren of om gewoon efficiënt te zijn.

Door het maximaliseren van de ondersteuning van kenniswerkers zijn kennismanagement doelstellingen relatief snel en eenvoudig te behalen. Een vraaggedreven aanpak met een kennisopbouw benadering is een pragmatische kennismanagement strategie, waarbij kenniswerkers worden ondersteund op het gebied van te veel informatie, onvoldoende kennis en verloren kennis.

Website: www.i4knowledge.nl/oplossingen/kennismanagement

NOOT VOOR DE REDACTIE

Over i4knowledge

i4knowledge ondersteunt organisaties om informatie- en kennisstromen efficiënt en effectief te beheren. Naast het geven van strategisch advies en het uitvoeren van informatie audits, implementeren zij innovatieve oplossingen op basis van het bewezen en sucesvolle TiNK, een visie, platform à¨n methode voor het beheer van informatie, communicatie en kennis binnen organisaties. Bedrijfsresultaten verbeteren aanzienlijk door organisaties en hun medewerkers te laten beschikken over die relevante informatie, wanneer en waar nodig.

Met haar persoonlijke betrokkenheid staat i4knowledge voor dynamiek, kwaliteit en resultaat ten aanzien van het DNA van vooruitstrevende en competitieve opdrachtgevers. i4knowledge is facing relevant information.

De innovatieve oplossingen worden geïmplementeerd op basis van TiNK Search, TiNK Store (intelligent enterprise archive), TiNK DMS-ECM en/of het TiNK4U kennismanagement framework.

Website: www.i4knowledge.nl

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Michael van de Ven
tel +31 (0)6 23 363 360
[email protected]