(Persbericht) Bestellingen tot tien uur ‘˜s avonds verwerkt

ICIDU nieuw merk bij distributeur Twindis

GEMERT Twindis, à©à©n van de belangrijkste distributeurs in de Benelux op het gebied van accessoires en onderdelen voor laptops en andere mobiele elektronica, heeft het distributeurschap verworven van het merk ICIDU. Dit getuigt van de uitbreidings- en vernieuwingsdrang van Twindis. Een andere uiting daarvan is de verruimde bestelmogelijkheid tot 22.00u.

De activiteiten en diensten van Twindis blijven zich steeds verder uitbreiden. Zo is Twindis onlangs preferred partner van ICIDU geworden voor de distributie van deze producten in de Benelux en Duitsland. ICIDU staat bekend als een kabel- en accessoiremerk van hoge kwaliteit met interessante prijsstellingen. Het omvangrijke programma bestaat uit producten die een uitgekiend antwoord hebben op de vragen uit de markt. Opvallend zijn de slimme en praktische oplossingen, waaronder spanningsbeveiligingen, opbergmiddelen en reinigingsproducten. Uiteraard zijn ook accessoires voor beeld en geluid-, netwerk-, opslag- en energie-toepassingen in ruime mate beschikbaar. Tot de laatste toevoegingen behoren de webcams, de rubberen flash drives en de notebook-rugtassen.
à¢â‚¬Å“Het ICIDU programma is een uitstekende aanvulling op ons assortimentà¢â‚¬, zegt Twindis sales manager Lennaert van Offenbeek. à¢â‚¬Å“Ons palet kabels en accessoires wordt steeds brelangrijker en ICIDU is een meer dan welkome partner hierbij. ICIDU is een relatief nieuwe speler op de markt, maar heeft nu al een flinke reputatie opgebouwd als een veelzijdig en betrouwbaar merk.à¢â‚¬
Distributeur Twindis heeft in Nederland en België de beschikking over omvangrijke, landelijk dekkende dealernetwerken. Al deze computergerelateerde resellers hebben nu via Twindis ook toegang tot de ICIDU producten, die ze in hun eigen (online) shops kunnen verkopen, eventueel met een specifiek demonstratiemeubel.

Bestellen tot 22.00u
Via de onlangs geheel vernieuwde Twindis website kunnen resellers eenvoudig de ICIDU producten bestellen. Dat kan sinds kort zelfs tot tien uur ‘˜s avonds. Deze verlengde bestelmogelijkheid voor de resellers maakt het mogelijk om na gedane zaken, bijvoorbeeld na de koopavond, de laatste bestellingen door te geven. Dan nà³g worden de producten de volgende dag bezorgd, dankzij de super efficiënte verwerking door Twindis. De grotendeels geautomatiseerde logistiek die hierachter zit is volledig ingespeeld op deze korte verwerkingstijd. In de computer/IT branche is met elke bestelling de hoogste spoed gemaand en vandaar dat deze snelle service niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook hoogst noodzakelijk is.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular