Het Leidse bedrijf Microfix is door de ICT Academie Leiden/Alphen a/d Rijn verkozen tot stage bedrijf van de maand. Microfix is gespecialiseerd in reparatie van printers, computers, laptops en servers. Het bedrijf biedt al jarenlang stageplaatsen voor verschillende opleidingen.

Met de verkiezing tot stagebedrijf van de maand ziet Micofix de bevestiging dat haar opleidingsbeleid behalve voor haar zelf ook voor scholen en leerlingen veel profijt oplevert .
Microfix werkt al jaren actief met stagiaires. Leerlingen worden op verschillende afdelingen in het werkproces ingezet waarbij de stagebegeleider zorgt voor een actieve begeleiding.

Gert-Jan Turnhout, operationeel directeur: à¢â‚¬Å“Wij vinden het belangrijk dat stagiaires iets leren en proactief werken in onze organisatie. Met plezier stage lopen in de discipline waarvoor je leert. Wat is er nou mooier dan dat? De studenten leren veel en worden ingezet als ´volwaardige‘˜ medewerkers. Goede begeleiding is van groot belang. Wij verwachten van al onze stagiaires een gezonde dosis werklust, denkvermogen, de wil om te leren en de juiste discipline. Alle leerlingen krijgen een intake gesprek alvorens wij bepalen of ze bij ons passen. We kijken hierbij naar elementaire zaken die zij in zich moeten hebben. Het is altijd leuk om te zien hoe stagiaires zich bij ons verder ontwikkelen. In sommige gevallen komen (ex)stagiaires ook bij ons in dienst. Uiteraard nadat de studie is afgerond.à¢â‚¬
Naast het verzorgen van stageplaatsen denkt en participeert Microfix in de à¢â‚¬Å“Beroepenveld commissieà¢â‚¬ en verzorgt gastlessen door ervaren servicetechnici.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van printers, laptops, servers en computers. Het bedrijf bestaat sinds 1991 en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Aanleveren van reparaties kan bij ca 450 servicepunten door geheel Nederland à©n België. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Packard Bell, Sony, Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronix, Samsung, Olivetti, Toshiba Tec, Xerox en Zebra.

Informatie en opvragen van de gratis reparatie en diagnosegidsen:
www.microfix.nl/html/aanvraag-prijslijsten.html

Noot voor redactie
Dit is een origineel persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of telefonisch 071-5682504