De vernieuwde website van ICT Kalender is nu online. Een modern ontwerp, toegenomen gebruiksvriendelijkheid en nieuwe features staan centraal bij de vernieuwde versie.

Het nieuwe ontwerp heeft een verfrissende uitstraling. De slideshow op de homepage maakt de site beeldend en de evenementpagina is overzichtelijker geworden. De belangrijkste toevoeging aan de site is de mogelijkheid tot registreren. Organisatoren van evenementen kunnen hun registraties via ICT Kalender laten verlopen. ICT Kalender biedt dit tegen aantrekkelijke tarieven aan en verzorgt campagnes om extra registraties te realiseren. Voordeel voor bezoekers is dat zij zich direct via ICT Kalender kunnen registreren en niet verder hoeven te klikken naar de website van de organisator. Deze maand wordt het IPAM Bootcamp event gepromoot, zowel online als in printmedia.

RSS feeds, gerelateerde evenementen en een component met interessante tabbladen hebben de mogelijkheden van de website verder uitgebreid. In toekomst zullen web 2.0 toepassingen de site een verdere impuls geven.

Website: http://www.ictkalender.nl