ICT-ketenbewaker YMOR neemt branchegenoot ClientSoft over

Winstgevend YMOR handhaaft autonome groei op 40% per jaar.

Nieuwegein, juni 2009 De end-to-end bewaker van de performance van ICT-omgevingen YMOR heeft branchegenoot ClientSoft overgenomen. Daarmee zijn aan het team van YMOR per direct 20 consultants toegevoegd met ruime ervaring op het gebied van testservices en softwareontwikkeling om de performance van complexe ICT-omgevingen te monitoren, te sturen en te optimaliseren.

Richard Budding, directeur van YMOR, schetst de voordelen van de overname: à¢â‚¬à…“Hiermee is YMOR in de Benelux de onbetwiste marktleider op het gebied van Ketenbewaking, inclusief Application Performance Management en expert consultancy. Bovendien is ons jonge team van experts nu uitgebreid met een aantal zeer ervaren, hoogopgeleide senior consultants. Dat waarborgt een optimale, harmonieuze samenwerking met alle soorten organisaties.

YMOR handhaaft al sinds de oprichting in 2003 een autonome, winstgevende groei van 40% per jaar. Het bedrijf dankt deze sterke continuïteit aan de snelle, flexibele en resultaatgerichte manier van werken met oog voor kwaliteit. De consultants van YMOR richten zich daarbij volledig op ondersteuning van top-500 bedrijven en (semi-)overheden bij het voorkomen, traceren en oplossen van performanceproblemen in de ICT-omgeving.

Over ClientSoft
ClientSoft heeft sinds de oprichting in 1994 specialistische kennis opgedaan op het gebied van softwareontwikkeling en testservices binnen performance management. De diensten van ClientSoft worden ingezet binnen de top-500 ondernemingen in Nederland.

Over YMOR
YMOR biedt top-500 bedrijven en (semi-)overheden oplossingen aan op het gebied van application performance management, met speciale aandacht voor bedrijfsspecifieke toepassingen. De werkwijze richt zich op de ervaringen van de eindgebruiker en is gebaseerd op inzet van expert consultancy en andere diensten. Door applicaties en business processen proactief te benaderen, komen performanceproblemen aan het licht zodat ze definitief kunnen worden geëlimineerd. YMOR ontwikkelde daarvoor een specifieke visie op validatie, tuning, monitoring en controlling van complexe ICT-omgevingen die bekend staat onder de naam Ketenbewaking®.
YMOR bestaat uit onafhankelijke ICT-ondernemingen die alle behoren tot de topspelers in de markt en realiseert sinds de oprichting in 2003 een organische groei van 40% per jaar. Voor meer informatie: www.ymor.nl

Voor meer informatie:
YMOR
Richard Budding, directeur
e-mail: [email protected]
Telefoon: 030-6021149
Mobiel: 06 5152 4840
NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact nemen met:
Presscom
Theo Vrugt
e-mail: [email protected]
Telefoon: 030-6051415