(Persbericht) Het Amersfoortse vervoersbedrijf Besseling, bekend door haar touringcars, taxi‘˜s en koerierswagens, viert zaterdag 16 oktober haar 25-jarig jubileum met een feestelijke Open Dag.
Van 12.00 tot 17.00 uur zijn de deuren op De Stuwdam 5 geopend voor een ieder die wil komen. à¢â‚¬Å“We willen ons 25-jarig bestaan met iedereen vieren en laten de mensen graag kennis maken met ons bedrijfà¢â‚¬ aldus Edwin Besseling, algemeen directeur van de onderneming.

Er staan vele leuke activiteiten gepland. Zo is er de hele middag live-muziek, komt er een optreden van Shantykoor Ahoy en dansschool Moving Stars en kan men een ritje maken in de limousine. Ook voor de kinderen is er veel te doen. Zo mogen de kinderen zelf een taxibus van Besseling verven, kan een ritje op een pony gemaakt worden, is er een springkussen, een carroussel, een snowboard simulator, een hindernisbaan en kan er geschoten worden met pijl en boog. Ook aan een hapje en drankje is uiteraard gedacht. Op www.besseling.com/opendag is meer informatie terug te vinden.

à¢â‚¬Å“Vele mensen kennen onze taxi‘˜s, touringcars en koeriersauto‘˜s. We zijn trots op ons bedrijf en natuurlijk ook op het feit dat we al 25 jaar bestaan. Genoeg reden voor een feestjeà¢â‚¬ aldus Edwin Besseling. à¢â‚¬Å“We willen de bezoekers op de Open Dag graag kennis laten maken met ons beleid omtrent duurzaamheid, onze interne opleidingen en uiteraard met de mensen achter Besselingà¢â‚¬.
Het bedrijf is in 25 jaar uitgegroeid tot een belangrijke speler in het personen- en goederenvervoer. Van 2 koerierswagen in 1985 tot 180 taxi‘˜s, 50 touringcars en bijna 100 koerierswagens anno 2010. Meer dan 500 man personeel zorgt voor een optimale dienstverlening.

Besseling loopt als vervoersonderneming voorop op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn bijna alle touringcars voorzien van een schone Euro 5-motor, rijden er taxibussen op groen gas en kijkt men bij de aanschaf van nieuwe wagens altijd kritisch naar de CO2 uitstoot. à¢â‚¬Å“De komende 25 jaar willen we nog groener worden en de organisatie geheel klimaatneutraal makenà¢â‚¬ aldus Besseling.

Iedereen is van harte uitgenodigd om zaterdag 16 oktober van 12.00 17.00 uur langs te komen op De Stuwdam 5, industrieterrein De Wieken, Amersfoort.