RIJSWIJK 15 april 2009 Minorplanet Systems en Dyzle slaan de handen in à©à©n. Beide bedrijven zijn bekenden in o.a. de Nederlandse transportmarkt als het gaat om voertuigmanagement. Bij Minorplanet Systems ligt het accent op voertuigmanagement-informatie & -planningsmogelijkheden en bij Dyzle op tracking, temperatuurcontrole en alarmeringsmogelijkheden. Klanten en prospects van Minorplanet Systems vragen steeds meer vaker om een combinatie van genoemde ingrediënten. Het bedrijf heeft besloten om geen duur maatwerk te ontwikkelen, maar voor samenwerking te gaan.

Stap voor stap
Momenteel draait een proefopstelling bij J. A. ter Maten B.V. producent van pluimvee(vlees)producten - te Bunschoten. In eerste instantie vindt er geen integratie van systemen plaats. De tools van beide bedrijven draaien afzonderlijk van elkaar. De proefklant is tevreden over het gebruiksgemak en de sturingsinformatie die hij vanuit de systemen ontvangt. à¢â‚¬à…“Er zijn gelukkig geen belemmeringen om de twee systemen in de toekomst te integreren. vertelt Dennis Salgado, operations manager van Minorplanet Systems Benelux. à¢â‚¬à…“Dit zal de eerste vervolgstap in de samenwerking zijn. Klanten kunnen dan middels à©à©n portaal data ophalen ongeacht het bronsysteem. De tweede stap is om de samenwerking internationaal uit te rollen.

Toekomstmuziek
De transportbranche is continue in beweging. De huidige economie zet de transportbranche onder druk. Voor veel transporteurs is dit daarom hà©t moment om over te stappen op track en trace-systemen om zodoende kostenreducties te kunnen bewerkstellingen. Binnen de sector groeit de behoefte voor temperatuurcontrole in het kader van voedselveiligheid. In het verlengde hiervan ontstaat o.a. vraag naar luchtvochtigheidcontrole. à¢â‚¬à…“De samenwerking is dus een lang leven beschoren. concludeert Dennis stellig.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular