(EMEA Persberichten) PERSBERICHT

Barendrecht, 3 augustus 2010

IJsvormpjes en snackdoosjes zonder weekmakers en BPA

Met deze ijsvormpjes weet je zeker dat er niets anders in je ijsjes zit dan wat jij er zelf in hebt gestopt. GreenJump.nl heeft onlangs het assortiment uitgebreid met diverse producten van Kinderville. De ijsvormpjes en bakjes zijn vrij van BPA, weekmakers en gemaakt van 100% gifvrij siliconen. Eindelijk een veilig en gezond alternatief voor plastic bakjes, beter voor je gezin en het milieu

IJsjes maken is leuk om te doen, makkelijk, en je kunt er bijna alle ingrediënten voor gebruiken die je kunt bedenken.

Lekker in de zomer, maar ook heerlijk als toetje na de maaltijd of als tussendoortje. Met de ijsvormpjes van Kinderville http://www.greenjump.nl/Product/Eten-en-Drinken/Eten/IJsvormpjes-zonder-plastic maak je eenvoudig de lekkerste ijsjes van vers fruit, yoghurt, vruchtensap of diksap.

Vrolijk, praktisch en hygiënisch

De vier vrolijk gekleurde ijsvormen zijn gemaakt van siliconen, een hypoallergeen materiaal wat van zichzelf bacteriënwerend is en geen giftige stoffen zoals weekmakers en BPA bevat.

De ijsvormen zijn uitermate geschikt voor kleine kinderen. Ze zijn makkelijk vast te houden en het randje zorgt ervoor dat de kans op lekken klein is. Alle producten van Kinderville kunnen zonder problemen in de vaatwasser, magnetron en vriezer.

Naast de ijsjesvormen van siliconen zijn er ook snackdoosjes, bekertjes, schaaltjes en invriesbakjes leverbaar. De invriesbakjes zijn ideaal te gebruiken om fruit of groentehapjes in te vriezen en/of te verwarmen voor baby‘˜s.

De producten van Kinderville zijn exclusief verkrijgbaar bij greenjump.nl, dà© webshop voor het hele gezin met veel eco, bio en fair trade producten.

------------------------------------------------------------

Wie is Greenjump.nl?

Greenjump.nl is gestart als dà© complete webshop met eco, bio en fair trade producten voor baby‘˜s en kinderen. De oprichters maken zich al jaren druk over de schadelijke stoffen in baby-en kinderproducten. Tijdens hun eigen zoektocht naar milieuvriendelijke en gezonde producten bleek dat deze lastig te vinden zijn.

Oprichter Goran Gagic zegt: à¢â‚¬Å“We houden daarnaast ook van mooie dingen wat het soms uitdagend maakt om biologisch te winkelen. Vanuit dat idee is Green Jump ontstaan. Met Green Jump willen we het voor ouders makkelijker maken om al die verantwoorde en tegelijkertijd leuke en betaalbare baby- en kinderspulletjes te vinden.à¢â‚¬Å“

Naast baby- en kinderspulletjes verkoopt Green Jump roestvrijstalen drinkflessen voor het hele gezin, de eerste stap naar een milieuvriendelijke en gifvrije winkel voor alle leeftijden.

------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Foto‘˜ en het logo zijn te downloaden via

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u bellen of mailen naar:
Manon Gagic +31 6 21 27 33 34

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular