Persbericht Beverwijk, 4 mei 2010

Per 1 april heeft Dol op Illustraties de deuren van haar webshop geopend! www.dolopillustraties.nl ontwerpt trendy illustraties om de muur mee op te vrolijken. Je kunt kiezen uit de eigen collectie in de galerie of je kunt speciaal voor jou, dus heel origineel, een ontwerp laten maken.

Persoonlijke illustraties
Dol op Illustraties geeft een persoonlijk tintje aan de ´kunst‘˜ op jouw muur. Aan de hand van foto‘˜s kunnen verschillende portret stijlen worden gemaakt in een frisse illustratie. Of een lief babydoekje met eigen horoscoop superleuk afgedrukt op canvas als cadeautje voor jezelf of iemand speciaal. Perfect voor bijvoorbeeld een geboorte, huwelijk of verjaardag. Ook als je zelf niet zo creatief bent, maar wel een goed idee hebt voor een eigen kunstwerk, kun je ook een geheel eigen idee laten uitvoeren in het thema van jou keuze.

4 Persoonlijke mogelijkheden: Een Persoonlijk portret, Pop Art, Babydoekjes en een Eigen idee.

à¢â‚¬¢ Met een persoonlijk portret jezelf of een geliefde met persoonlijke items of mooie bloemen laten illustreren.
à¢â‚¬¢ Een collage van de hele familie, vriendengroep of lekker alleen jijzelf, geïnspireerd door de Pop Art stijl van Andy Warhol. In gekke of ´normale‘˜ kleurtjes.
à¢â‚¬¢ Schattige babydoekjes met eigen horoscoop, naam en geboortedatum. In volwassen of lieve cartoon stijl.
à¢â‚¬¢ Aan de hand van een eigen idee een illustratie laten ontwerpen.

Ook kunnen de bestaande illustraties in de Galerie van een ander kleurtje worden voorzien om het aan je eigen interieur aan te passen. Kortom: Je beslist helemaal zelf wat er aan jouw muur komt te hangen!

Naast de verkoop online, heeft Dol op Illustraties ook een selectie bij Woonoutlet Gaaf in Beverwijk hangen.

Illustrator Josefien Kooiman
Dol op illustraties heeft een liefde voor illustraties. Dromerige sferen, vrouwelijke figuren en persoonlijk design zijn het kenmerk van www.dolopillustraties.nl. De liefde voor deze illustraties komt van grafisch ontwerpster en illustrator Josefien Kooiman; de oprichtster en creatieve kracht achter Dol op Illustraties. Ze heeft een sierlijke eigen stijl; geïnspireerd door de mooie ronde vormen van de Art Nouveau. Voor meer info en voorbeelden van haar werk kun je een bezoekje brengen aan haar website www.kooimanillustraties.nl.

Tags: canvas, canvasdoek, pop art, baby, babykamer, fotokunst, illustratie, horoscoop, muurdecoratie