Eindhoven 29 mei 2012 Vanaf vandaag biedt International Management Forum een compacte ITIL v3 Expert opleiding aan. Deze 12 daagse opleiding, plus 1 extra trainingsdag, bereidt u voor op het officiële ITIL v3 Expert Certificaat van APMG-International.

De ITIL Expert opleiding is geschikt voor iedere IT management professional die zich in korte tijd het complete gedachtegoed van ITIL eigen wil maken.

Forse besparing op trainingskosten en opleidingsdagen
In de verkorte ITIL v3 Expert opleiding worden alle fases van de Service Lifecycle behandeld tijdens de ITIL Intermediate Lifecycle modules. Na elke module wordt een examen afgelegd. De opleiding wordt afgesloten met een extra trainingsdag t.b.v. het verplichte ITIL ´Managing Across the Lifecycle‘˜ examen. De compacte ITIL v3 Expert opleiding levert een forse besparing op trainingsdagen en totale kosten op.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven en organiseren van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen gekocht en bezocht.