(Persbericht) Eindhoven 6 januari 2011 - International Management Forum (IMF) biedt vanaf vandaag de nieuwe 4-daagse SharePoint Masterclass aan. De SharePoint masterclass leidt op tot de officiële SharePoint Master certificering van AIIM

SharePoint is een van de snelst verkopende producten aller tijden van Microsoft. Microsoft SharePoint is meer dan alleen maar een portal of een bedrijfsoplossing. SharePoint is een uitbreidbaar platform voor integratie, samenwerking en communicatie, dat tegelijkertijd aan de behoeften van kleine teams en grote ondernemingen kan voldoen.

De SharePoint Master masterclass dekt het volledige kader van SharePoint af en leidt tevens op tot SharePoint Practitioner en SharePoint Specialist. In 4 dagen is de cursist volledig op de hoogte van alle ins en outs om SharePoint efficiënt in de organisatie te implementeren. Wanneer het examen succesvol afgerond wordt, ontvangt de cursist het officiële SharePoint Master certificaat van AIIM.

De eerste SharePoint masterclasses van AIIM in Amerika en in Engeland overtroffen alle verwachtingen. Als partner van AIIM brengen wij nu als eerste en enige de SharePoint certificering masterclass in Nederland. à¢â‚¬¨

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.