PERSBERICHT (Lelystad, 7 september 2009)

Op 1 augustus 2009 is iMonitoring gestart met het monitoren van online mediabronnen. 24 uur per dag en 7 dagen per week worden de diverse online mediabronnen zoals nieuwssites, weblogs en e-zines gescand op nieuwe berichten.

Via de beveiligde internet portal heeft de klant inzicht in de geselecteerde artikelen. Met het media dashboard is het mogelijk de prestaties van de zoekopdrachten te analyseren. Ook is het mogelijkheid om dagelijks een e-mail alert te ontvangen van de zoekopdrachten. De momenten waarop en de geadresseerden zijn persoonlijk in te stellen.

De missie van iMonitoring is duidelijk. De dienst die wordt verleend moet snel, efficiënt en gemakkelijk in gebruik zijn. De klant staat centraal, aldus mede oprichter Peter van Mourik : "Wij vinden dat de klant op een gemakkelijke manier aan de slag moet kunnen met onze media monitoring service. De internet portal biedt deze mogelijkheid. Zoekopdrachten worden binnen no-time ingevoerd en analyses met bijbehorende grafieken zijn met een druk op de knop op te vragen".

Via de iMonitoring portal heeft de klant de beschikking over de volgende functionaliteiten :

  • Inloggen op elk moment van de dag om zoekresultaten te bekijken.
  • Per zoekopdracht bepalen wie, wanneer en hoe vaak de alerts worden ontvangen.
  • Nieuwe gebruikers toegang verlenen en beheren in de iMonitoring portal.
  • Zoekopdrachten onderhouden en verfijnen door te filteren op brontype/thema of door woorden uit te sluiten.
  • Zoekresultaten analyseren via het media dashboard.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.internetmonitoring.nl. Ook kunt u e-mail sturen naar [email protected].

Bron: (iMonitoring)

Website: http://www.internetmonitoring.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular