(EMEA Persberichten) Persbericht, maandag 2 augustus 2010

iMotion 2301 schuifdeuraandrijving van Imtech Security Solutions wint Red Dot Design Award 2010

Eà©n van de meest energiezuinige schuifdeuraandrijving, de iMotion 2301, wint het Red Dot Design Award 2010. Tijdens de design competitie, die behoort tot de meest prestigieuze in de wereld, kende een jury van deskundigen het Award toe.

De internationale jury was vol lof over de buitengewone kwaliteit van het ontwerp dat zich perfect laat inpassen in iedere architectonische oplossing. à¢â‚¬Å“De modulaire inzetbaarheid, hoge mate van functionaliteit en ultramoderne technologie in à©à©n compact ontwerp maakte grote indrukà¢â‚¬ aldus de design expert dr. Peter Zec, initiatiefnemer van de red dot design award.

Al 55 jaar levert Imtech deuraandrijvingen van het Zwitserse kwaliteitsmerk Tormax op de Nederlandse markt, die met de innovatieve iMotion 2301 schuifdeuraandrijving de prestigieuze Red Dot Design Award toegekend kreeg.

Door de consequente focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en geruisloze werking bij veelvuldig gebruik, is de iMotion 2301 een hoogwaardig product met een lange levensduur. De krachtige aandrijving maakt uiterst dynamische deurbewegingen mogelijk, wat het gebruikscomfort verbetert en ook bij druk personenverkeer een soepele doorgang garandeert.
Bovendien is de iMotion energiezuinig en bespaart het milieu, waarbij 96 procent van de onderdelen recyclebaar is.

Wederom is dit voor Imtech Security Solutions de bevestiging dat de inspanningen van Tormax om op continue basis producten te ontwikkelen die voldoen aan de strengste eisen van functionaliteit, kwaliteit en esthetica, resulteren in succes.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Imtech Security Solutions biedt integrale concepten aan voor toegang, beveiliging en veiligheid die gekoppeld zijn met de ICT-omgeving en managementinformatiesystemen. Dit maakt Imtech Security Solutions hà©t aanspreekpunt voor integrale oplossingen in de toegangs- en beveiligingstechnologie.

Imtech Security Solutions beschikt over specialisten die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, over projectmanagers met een lange staat van dienst à©n over de professionals die voor een perfecte implementatie zorgen. Bovendien heeft Imtech een serviceorganisatie die door het hele land 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staat. Imtech Security Solutions maakt deel uit van Imtech Building Services, een landelijke dienstverlener voor advies, ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van technische installaties en systemen in en rondom gebouwen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andries de Bruin, via telefoon 0031 653783494, via [email protected], of via www.imtech.nl/security.