Per 1 oktober jl. heeft Jenneke Groeneveld een nieuwe studio geopend voor nagelstyling en kleuradvies. De studio ligt centraal gelegen tussen Ede en Veenendaal.

Sinds 26 september 2009 is Jenneke een gecertificeerd nagelstyliste van Het Nagelgilde. Zij is gespecialiseerd in nagelverlenging met gel. Om u nagels nog mooier te maken kan er een french manicure toe gepast worden of een persoonlijke versiering d.m.v. nail-art. Naast kunstnagels kunt u ook terecht voor manicurebehandelingen, cosmetische voetverzorging, bruidsnagels, manicure workshops etc. In de nagelstudio wordt er gewerkt met de beste kwaliteit nagelproducten (Professionails) en zij volgt de laatste technieken die er op nagelgebied zijn. Hygiëne staat in de studio ook hoog in het vaandel, daarom wordt er ook gebruik gemaakt van persoonlijke vijlensets.

Naast nagelstyling is Jenneke ook kleurconsulent. Zij kan u adviseren welke kleuren er passen bij uw huid-, ogen- en haarkleur. Bij een kleurenanalyse, ook wel kleuradvies genoemd, word helder welke kleuren passen bij de huidtonen van uw gezicht. Door middel van analysedoeken bekijken we de effecten. Een kleuradvies scheelt een hoop tijd bij het shoppen en voorkomt miskopen.

Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 06-14275123. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.impressivelooks.nl.

Noot voor de redactie niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Jenneke Groeneveld
Telefoonnummer: 06-14275123
E-mail: [email protected]
website: www.impressivelooks.nl

Website: http://www.impressivelooks.nl