Imtech Security Solutions toont op de nieuwe website www.securitysolutions.nl hoe geavanceerde technologie wordt ingezet om integrale oplossingen te creëren voor toegang en beveiliging.

Op de site is een virtuele stad gebouwd met onder andere kantoren en ziekenhuizen die over een modern security- en facilitair managementsysteem beschikken. Een systeem waarin geautomatiseerde toegangs- en beveiligingssystemen met elkaar communiceren en samenwerken en vanuit à©à©n interface te bedienen zijn. Visualisatie van het uitgebreide oplossingen portfolio van Security Solutions, dat alsmaar meer samenvloeit met ICT-oplossingen, wordt steeds vaker verlangd. De diverse animaties op de site laat de processen die een rol spelen in dit productenpakket nu op een eenvoudige manier zien.

Imtech Security Solutions biedt integrale concepten aan voor toegang, beveiliging en veiligheid die gekoppeld zijn met de ICT-omgeving en managementinformatiesystemen. Dit maakt Imtech Security Solutions hà©t aanspreekpunt voor integrale oplossingen in de toegangs- en beveiligingstechnologie.

Imtech Security Solutions beschikt over specialisten die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, over projectmanagers met een lange staat van dienst à©n over de professionals die voor een perfecte implementatie zorgen. Bovendien heeft Imtech een serviceorganisatie die door het hele land 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staat. Imtech Security Solutions maakt deel uit van Imtech Building Services, een landelijke dienstverlener voor advies, ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van technische installaties en systemen in en rondom gebouwen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Meer informatie is te verkrijgen bij Miriam Lagerwaard, Marketing & Communicatie,
+31 10 284 26 12, [email protected]